Szalai Attila a kriptovaluták híve

szalai attila binance oktato lesz

A Binance, a világ egyik legnagyobb kriptotőzsde bejelentette, hogy szerződést kötött a magyar labdarúgóval Szalai Attilával. A megállapodás értelmében Szalai az új kampányukban fog szerepelni, amelynek célja, hogy az emberek minél jobban megértsék a kriptovaluták világát.

Szalai Attila nem csak profi sportoló, hanem a kriptopénzek híve is. A Binance-nek köszönhetően lehetősége nyílik arra, hogy szélesebb közönséget érjen el és segítsen a kriptovaluták megértésében.

Google_news_logo

A Binance már régóta elkötelezett a kripto-edukáció mellett, és a Szalai szerződtetésével az a céljuk, hogy a sport világán keresztül még több emberhez eljusson az üzenetük. A tőzsde további tervei között szerepel, hogy oktatási anyagokat készítsen a fiatalok számára, valamint támogasson olyan kezdeményezéseket, amelyek a kriptovaluták megértésére és elfogadására ösztönzik az embereket.

Hirdetések

A kriptopénzek iránti érdeklődés az utóbbi években jelentősen megnőtt, de még mindig sokan nincsenek tisztában a kriptovaluták használatával és azok előnyeivel. A Binance és Szalai Attila szerződése reményei szerint segítséget nyújt a kriptovaluták megértésében, és népszerűsíti azok használatát.

newsportal featured image

Irán megtámadta Izraelt

Egy amerikai és egy izraeli tisztségviselő szerint Irán nagyszabású légitámadást indított Izrael ellen. A szombat délutáni csapás több tucat drónt…

0 comments
szoboszlai live

Megkezdődött a jegyértékesítés a Szoboszlai Live! közönségtalálkozóra

Megkezdődött a jegyértékesítés a Szoboszlai Live! közönségtalálkozóra, amely május 30-án kerül megrendezésre a Budapest Sportarénában. Az esemény lehetőséget ad a…

0 comments
newsportal featured image

Donald Trump 400 ezer dollárt fizethet a New York Timesnak

Donald Trump volt elnököt arra kötelezték, hogy közel 400 ezer dollár (313 900 font) jogi költséget fizessen a New York…

0 comments
Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .