Döntetlen Lisszabonban: Sporting – Arsenal 2-2

sporting - arsenal 2-2

Az Arsenal nehéz, de izgalmas meccsen játszott 2-2-t a Sporting Lisszabon ellen az Európa Liga legjobb 16 között. William Saliba francia védő a portugál Fabio Vieira sarkazásból szerzett gólt az első félidőben. A vezetést azonban csak 12 percig tudták megőrizni, miután az angol Marcus Edwards sarkazását követően Goncalo Inacio fejelte be az egyenlítő gólt.

A Sporting Lisszabon eztután megszerezte a vezetést Paulinho góljával, majd a japán középpályás, Hidemasa Morita öngólával az Arsenal egyenlíteni tudott. Mindkét csapat számos lehetőséget teremtett ebben a szabadon folyó ki-ki mérkőzésben, ám a végén döntetlennel voltak kénytelenek megelégedni a felek.

Google_news_logo

Az Arsenal vezetőedzője, Mikel Arteta, a Premier League megnyerése mellett az Európa Ligát is fontosnak tartja. A Sporting Lisszabon elleni visszavágón azonban javítaniuk kell a védekezésen, már ha tovább akarnak jutni az Európa Liga negyeddöntőjébe.

Hirdetések

Gólok:

Sporting Lisszabon – Arsenal 2-2 (1-1)

34′ Inacio, 55′ Paulinho illetve 22′ Saliba, 62′ Horita (öngól)

 

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.