Messi megérkezett Miamiba, ekkor mutatkozhat be az új klubjában

messi gyozelme

Messi, a világhírű sportikon érkezését Miami városa régóta várja izgatottan, és úgy tűnik, hogy végre megérkezett Dél-Floridába.

Messi elhagyta Európát, hogy az Inter Miami CF csapatában játsszon – ez már régóta ismert tény, azonban a hivatalos dokumentumokat és papírmunkát még nem írták alá. Ez azonban nem állította meg a hype-ot, mivel a csapat hatalmas érdeklődést és követőket vonzott.

Google_news_logo

A csapat közösségi média fiókjai a hír hallatán robbanásszerűen növekedtek. Az Inter Miami Instagram fiókja 1 millióról röpke idő alatt 8,6 millió követőre nőtt, ebből 4 milliót az első 24 órában sikerült megszerezni. A jegyek elérhetősége is drasztikusan megváltozott, a legolcsóbb hely ára a meccsre, ahol Messit először láthatják pályán, egy éjszaka alatt 29 dollárról közel 500 dollárra nőtt.

Hirdetések

Messi számára a döntés ugyanolyan fontos volt a jövője és a pénzügyi bevétel szempontjából, mint családja boldogsága.

A család egészével érkezett meg Miamiba kedden, ahol végre hivatalosan is lezárulnak a tárgyalások.

Az Inter Miami hétvégére tervezett eseményt “The Unveil” néven, ami egyfajta üdvözlő parti lesz Lionel Messi és családja számára. A rendezvény vasárnap 18 órakor kezdődik a csapat DRV PNK stadionjában.

Messi várhatóan július 21-én fog debütálni az új csapatában. Szóval, futballrajongók, jegyezzétek meg ezt a dátumot, mert ez a nap történelmi lesz az amerikai futballban!

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .