Csodagóllal győztük le a Német válogatottat

szalai csodagóljával legyőztük a németeket

Szalai Ádám a 17. percben szerzett sarkazós csodagóljával megszerezte a vezetést a magyar válogatott a németek ellen, amely végül elégnek bizonyult a mérkőzés megnyerésére.

Szalai utolsó meccsei a válogatottban

A Németország elleni mérkőzés előtt Szalai Ádám bejelentette, hogy visszavonul a válogatottságtól a következő két mérkőzés után. Az interjúban a csapatkapitány elmondta, hogy már egy ideje érlelődött benne a gondolat, és a megfelelő alkalmat kereste, hogy bejelentse visszavonulását. Mindannyian egyetérthetünk, hogy hiányozni fog az egyénisége, a pályán és a pályán kívül is, a góljairól nem is beszélve.

Szalai az elmúlt évek során járt a pokolban és a mennyben is a válogatott kapcsán. A Real Madrid ificsapatát is megjárt támadó egy időben élesen kritizálta a magyar labdarúgás helyzetét. Az elavult körülmények mellett nehéz volt csúcsteljesítményt nyújtani.

Hirdetések

Szerencsére ezt már elfeledte az évek során mindenki, és az olyan pozitív dolgokra emlékszünk vissza, mint a 2016-os Európa Labdarúgó bajnokság, ahol Szalai góljával szereztük meg a vezetést Ausztria ellen.

A Nemzetek Ligája utolsó mérkőzősét az olasz válogatott ellen játsszuk hétfőn. Hajrá Magyarország!

borítókép forrás: MLSZ twitter

Olvasd el ezeket is:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .