Amazonos vásárlás Magyarországról

Amazonos vásárlás előnyei

Az Amazon már szinte az egész világon egy ismert márka. Magyarországon is már szinte többen hallottak a cégről, mint akik nem, és páran az Amazonos vásárlás mellett is döntöttek. Hasonlóan, mint a többi nagy hazai piactér, úgy itt is rendkívül sok terméket megtalálhatunk.

Ebben a rövid cikkben egy pár gondolatot szeretnénk megemlíteni, hogy miért is érdemes kipróbálni ezt hatalmas a webáruházat. Több, és részletesebb leírásokért olvasd a Vásárolj Amazonról weboldalt, ahol izgalmas írásokkal igyekszünk szórakoztatni.

Google_news_logo

Amazonos vásárlás

Amazon vagy Aliexpress

Talán még a kínai termékek nagy része olcsóbb, mint az amit az Amazonon lehet kapni, és sok esetben Magyarországon ez a fontos. Ám a Kínából érkező árukra, már vámot kell fizetni, és heteket várni. Jobb esetben meg is érkezik a termék amit rendeltünk épségben.

Hirdetések

Amazonon is széles választék fogad minket, és előfordulhatnak olyan termékek is, amelyet Kínából szereztek be a cégek, ám a kiszolgálás gyorsasága sokkal gyorsabb. Természetesen ha sürgős egy termék megvásárlása, akkor még mindig dönthetünk hazai webáruházak mellett, vagy a fizikai üzletek mellett.

Ám az Amazon sem egy rossz döntés akkor, ha valami kicsit különlegesebb terméket szeretnénk.

Gyors Szállítás és Csere

A nyugat európai országokban az emberek ezt már tudják, és használják. Sok esetben rendkívül jól ki is használják. Egy személyes példa: Amikor Prime előfizető voltam, a reggel munkába menet leadott rendelésemet délutánra már ki is szállították, így nem kellett még felesleges köröket tennem a városban a speciális lámpám beszerzése érdekében.

De ez természetesen sok más termékre is igaz, és ha Prime tag valaki, akkor az Amazon készleteiből gyorsan kiszállításra kerülnek a vásárlók számára a termékek.

Mi van akkor, ha nem jó a termék, törött, vagy nem vagyunk elégedettek? Nos ebben az esetben csak vissza kell csomagoljuk a dobozba azt amit rendeltünk, és a fiókunkon keresztül jelezni, hogy visszaküldenénk. Követni a lépéseket, majd (az én esetemben) egy közeli londoni postára felvinni, ahol átveszik.

A csomag a raktárba gyorsan visszaérkezik, és ugyanígy a pénz is vissza a számlánkra.

Video és Zene

A kényelmi funkciók mellett már filmeket is nézhetünk és zenéket is hallgathatunk az Amazonon. Sajnos ehhez is Prime előfizetés szükséges, viszont cserébe sok izgalmas filmet vagy zenét találhatunk. Az elmúlt években pedig az angol és a spanyol labdarúgásról is voltak élő közvetítések.

Összefoglalás

Az Amazonos vásárlás tehát egy egyszerű és kényelmes folyamat. Több előnye van, mint hátránya, még annak ellenére is, hogy esetleg a szállítási költségek többe kerülhetnek, mint egy magyar webáruház esetében. De az ügyfélszolgálat is készséges, és gyorsan intézkednek.

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .