Hol vásároljunk környezetbarát telefontokot amely még szép is?

nyári zero waste telefontokok

Az utóbbi években Magyarországon is megindult a környezettudatos életmód, és ennek fényében sokan környezetbarát telefontokot vásárolnak. Ez egy kiváló dolog amely nagyban hozzájárul az egyszer használatos műanyag hulladék visszaszorításában is.

Ebben a cikkben bemutatunk pár remek lebomló telefontokot, amely ráadásul még szépen is néz ki. Választhatsz sima egyszínű mobiltokot is, és különböző mintásat egyaránt.

Google_news_logo

Nem csak szép, de véd is

Szerencsére ma már a legtöbb telefontok megvédi a telefont attól, hogy betörjön a képernyője. Mindannyiunkkal megesett már, hogy kiesett a zsebünkből a mobilunk, esetleg leesett az asztalról. A PhoneBazis környezetbarát telefonjai viszont kiválóan megvédik a telefont ezektől a sérülésektől.

Hirdetések

A weboldalt böngészve több iPhone típusra is találunk tokot. Ahogy azt már korábban is említettük, nem csupán az egyszínű termékek közül válogathatunk, bár nyilván azok is szépek, de több mintás tok is feltűnik a kínálatban.

Válogathatunk olyan minták közül, mint a Sivatagi kaktuszok, Szívritmusok, Vízi virágok stb. Magyarországon elsőként pedig a PangeaCase telefontokjai is elérhetőek.

környezetbarát telefontokok

 

Műanyagmentes Július

Hamarosan ismét aktuális lesz a Műanyagmentes Július, amelyet még 2011-ben indítottak útjára Ausztráliában. A céljuk az volt, illetve továbbra is az, hogy az emberek odafigyeljenek a környezetükre, felváltsák az egyszer használatos műanyagot tartósabb anyagokkal.

Rengeteg tippet olvashatunk már az interneten, hogy mi az amit fel lehet váltani környezetbarátabb megoldásokkal. A PhoneBazis is összeszedett pár tippet egy korábbi blog cikkükben, amelyet itt olvashattok.

Összefoglalás

A műanyagmentes július 2022-ben egy remek lehetőség arra, hogy kipróbáld a lebomló mobiltokokat. Ha eddig csak műanyag, műbőr vagy TPU szilikon tokokat próbáltál ki, akkor is tegyél egy próbát. Lehet, hogy sokkal jobban fogod szeretni tőlük.

Valamint, ha még a kihíváshoz is kedvet kaptál, akkor a tippekkel rendkívül élvezetessé teheted a következő hónapot. Egy új kihívás mindig érdekes, és ha még nem próbáltad, akkor a kezdő lehetőségek is tökéletesek.

Vásárolj te is környezetbarát telefontokot, és segíts visszaszorítani a műanyag hulladékot. Látogass el a PhoneBazis webáruházba.

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .