Bréking: Neymar és Danilo kihagyják a Svájc elleni mérkőzést

neymar serulese

A SkyNews információ szerint Neymar sérülése komolyabb, így a csoportkör hátralévő mérkőzésein már nem lép pályára. Továbbá Danilo is bokasérülést szenvedett, így ő a Svájc elleni mérkőzést biztosan kihagyja.

Ki veszi át így a vezérszerepet a Brazil válogatottnál?

A brazil válogatott legnagyobb sztárja így tehát úgy tűnik kihagyja a soron következő két csoport mérkőzést. Ha sikeresen továbbjut Brazília, akkor még van esély arra, hogy “összedrótozzák” Neymart, hogy irányítsa a csapatot a VB menetelésben. Bízzunk benne, hogy mihamarabb felépül.

Google_news_logo

Bár Tite tegnap még nagyon pozitívan nyilatkozott, úgy tűnik a mai vizsgálatok után már nem lehetünk túl optimisták.

Hirdetések

Neymar a tegnapi Szerbia elleni mérkőzésen szenvedett sérülést, és a 79. percben le is kellett cserélni. A meccset egyébként Brazília nyerte meg 2-0-ra, mindkét gólt Richarlison szerezte, ráadásul a második igazán szépségdíjasra sikerült.

Borítókép forrás: 433

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .