Ezeket a pornókat nézik a legjobban a magyarok

ezekre a pornokra buknak a magyarok a legjobban

A legnagyobb felnőtt filmes pornó oldalak gyakran jelentetnek meg statisztikákat arról, hogy milyen típusú filmeket néznek rajta a látogatók. Ezek a statisztikák sok érdekes dologra is rávilágítanak, és a Pornhub például elég szaftos dolgokat árult el rólunk magyarokról. Lássuk mire kattintunk a legjobban.

Leszbikus filmek – Lányok lányokkal

Ez a fajta tartalom nem csak a férfiak, de már a nők körében is egyre népszerűbb, így nem csoda, hogy az oldalon is egyre többen keresnek rá. Ezek a típusú tartalmak főleg a férfiak vágyait tükrözik, ám valószínűleg egyes női felhasználók is szívesen nézik meg ezeket a filmeket.

Google_news_logo

Milf és Mostohaanyás filmek

Az érett nők iránti vonzalom sem újkeletű dolog. Az ezekben a filmekben szereplő nők már sokkal magabiztosabbak, tapasztaltabbak, így nem csoda, hogy sokan oda vannak értük. A mostohaanyás filmek pedig az elmúlt néhány évben kezdtek egyre népszerűbbek lenni Magyarországon is. Talán ezek a fiatalabb korosztály vágyait tükrözi?

Hirdetések

Masszázs típusú filmek

Ki ne szeretne egy érzéki masszázst a párjától, amely végül akár “boldog befejezéssel” végződne? Ezek a típusú filmek elég magasra ugrottak a nézettségi szinteket mérve. Az olajos formás testek látványa sokunkban felkelti a vágyat, így nem is csoda, hogy egyre többen szeretik ezeket nézni.

Hirdetések

Virtuális valóság pornó

Ez egy viszonylag új kategória, amelynek a forradalma már itt van. A 360 fokban rögzített filmekhez egy VR szemüvegre van csupán szükség, és már kezdődhet is a “móka”. Érdemes lehet ezekre a típusú filmekre is felfigyelni, mert talán nagyobb élvezeti faktort adhat.

A legjobb dolog természetesen a saját pároddal

Végszóul érdemes megjegyezni, hogy a pornó filmek gyakori nézése káros lehet az egészségre. Ha lehet inkább figyelj a partneredre, és okozzatok egymásnak örömöt.

További hírek:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .