Shakira falat építtet, hogy ne lássa az anyósát

shakira uj zenejeben alazza piquet

Amikor Shakira és Gerard Pique szakítottak, a kolumbiai énekesnő továbbra is a korábbi otthonukban maradt, a volt focista pedig kiköltözött. Ez azonban némi problémát hozott magával, mivel az ingatlan Pique szülei mellett volt.

Shakira azt tervezte, hogy Miamiba költözik, de egyelőre még mindig Barcelonában él. Úgy tudni, hogy az énekesnő 91 éves apja a barcelonai kórházban van. Shakira így éppen exe szüleinek szomszédságában lakik, amikor bemutatta új slágerét, a ‘BZRP Music Sessions #53’ című számot, amelyben végig kritizálta Piquét.

Google_news_logo

A szám megjelenését követő napokban többször konfliktusba került Shakira a volt sógoraival, és különösen Pique édesanyjával, Montserrat Bernabeuval.

Hirdetések

Shakira falat épít, hogy elzárkózzon Pique szüleitől

Most úgy tűnik, hogy a zenésznő falat épít, hogy megfelelően elválassza a két ingatlant, mivel a két ház annak ellenére, hogy független, bizonyos területeken mégis összekapcsolódik. A tévékamerák kiszúrtak egy betonkeverőt, amint az otthona közelében dolgozik, mivel Shakira a falat építteti, hogy a két ingatlan függetlenebbé váljon.

forrás: Marca.com

Boszorkánybábú és túl hangos zene

Egymást követték a konfliktusok a szomszédok között az elmúlt héten. Az egyik ezek közül egy fekete boszorkánybábu volt, amelyet Shakira az otthona teraszán helyezett el. Ez egyenesen a volt sógoraira néz, és Pique édesanyja állítólag rögtön kérte, hogy távolítsák el azt.

Következőnek az is felmerült, hogy Shakira az új dalát bömbölteti az ingatlanjában, de olyan hangosan, hogy azt a szomszédban is hallani lehetett.

“Szerintem azért, hogy az anyósék is hallják” – mondta a Telecinco ‘Fiesta’ című műsorában. Ez valóban így is lehet, hiszen a házak nagyon közel vannak egymáshoz, és nyitott ablakok mellett gond nélkül hallható.

Pique is válaszolt

Természetesen az új szám másnapján a volt focista is “válaszolt”. Először egy Casio márkájú órát mutatott fel az egyik interjújában, majd egy Renault Twingoval furikázott.

“Ez az óra egy életre szól.” – mondta Piqué.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .