Sorsoltak a Bajnokok Ligájában: Real – Chelsea, és Man City – Bayern egy ágon

bajnokok ligaja serleg

Sorsoltak ma délben a Bajnokok Ligájában, az olasz élvonalbeli csapatok a “könnyebb ágra kerültek”, míg a másik ágon erősebb mérkőzések várhatóak.

A negyeddöntők sorsolása

Real Madrid – Chelsea
Manchester City – Bayern München
AC Milan – Napoli
Inter Milan – Benfica

Google_news_logo

Az elődöntőben a Real Madrid – Chelsea mérkőzések továbbjutója fogadja a Manchester City – Bayern München egyikét. A másik ágon az AC Milan – Napoli párbaj győztese játszik majd az Inter – Benfica győztesével.

Hirdetések

Az elmúlt években a Real Madrid és a Chelsea többször is találkozott egymással a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában, amiből a spanyolok kerekedtek ki győztesen. A párbaj továbbjutójának a spanyolokat várják a legtöbben, hiszen Graham Potter csapata jelenleg csapongó formát mutat. A Real Madrid a Liverpool kiejtésével bizonyította, hogy képesek magabiztos teljesítményre.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének legnagyobb csatája a Pep Guardiola által vezetett Manchester City és a korábbi csapata, a Bayern München között várható. A bajorok a nyolcaddöntőben már bizonyították erejüket, hiszen oda-vissza megverték a Messivel és Mbappéval felálló PSG-t.

A Manchester City a nyolcaddöntőben is német csapat ellen találkozott. Sajnálatunkra a Szoboszlai Dominikkal, és Orbán Willivek felálló Lipcsét búcsúztatták meglehetősen magabiztosan.

Mikor lesznek a negyeddöntők?

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzéseit 2023. április 11/12-én játsszák. A visszavágókat 2023. április 18/19-én rendezik.

Mikor és hol lesz a Bajnokok Ligája döntő?

A 2023-as Bajnokok Ligája döntőjét az isztambuli Atatürk Olimpiai Stadionban játsszák. Ez ugyanaz a helyszín, mint a 2005-ös döntő, amikor az AC Milan a 3-0-ás vezetés után végül elbukta a mérkőzést a Liverpool ellen. A kék-fekete milánói csapatnak tehát nincsenek kellemes emlékei a stadionról, míg a Liverpool már csak a következő szezonban emelhetné magasba a serleget.

További hírek:

Borítókép forrás: UEFA Champions League twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .