A Liepzig Twitter fiókjának kezelője vicces mémmel várja a Man City elleni meccseket

liepzig mémek

A mai Bajnokok Ligája nyolcaddöntő sorsolása után megtudhattuk, hogy a Szoboszlai Dominikot, Orbán Willit és Gulácsi Pétert felsorakoztató Liepzig a Manchester City ellen játszik majd februárban.

A lipcseiek Twitter fiókján viccesen várják a sorsukat

Alábbiakban összeválogattunk pár vicces posztot.

Google_news_logo

A sorsolás után rögtön ezt posztolták.

Hirdetések

Ismét találkozik Szoboszlai és Haaland

A két játékos még a Salzburg játékosaként játszottak együtt, mielőtt Németországba igazoltak. Haalandot a Dortmund vitte el, míg Szoboszlait a Lipcse. Haaland idén nyáron igazolt az angol Manchester Citybe, ahol kiváló formában játszik, és máris rekordokat döntöget a góljaival.

Szerencsére Szoboszlai sincs lemaradva, hiszen a szezonban az egyik legtöbb gólpasszt jegyző játékosa Európában.

Mit várhatunk az összecsapástól?

Pep Guardiola csapata az erősebb papíron, és Haaland is kiváló formában játszik, ám februárig még egy Világbajnokságot is le kell játszaniuk a játékosoknak, és ha nem sérül meg senki, akkor egy nagyon erős Manchester Cityt várhat a Lipcse.

Szoboszlai mellett Nkunkura is figyelniük kell a manchesterieknek, hiszen a francia játékos a Real Madrid kapuját is bevette odahaza, ahol pokoli hangulatban várták a madridiakat.

A továbbjutásra mindenképp Pep Guardiola csapata az esélyesebb, ám reméljük Szoboszlai Dominikék borsot tudnak törni kicsit a City orra alá, ami nagyszerű lehetőség lehet arra is, hogy a jövőben egy elit klubba szerződhessen Dominik.

Sorsolás

Ha lemaradtál volna, ez Bajnokok Ligája nyolcad döntőjének párosítása.

Kapcsolódó hírek:

Borítókép forrás: Liepzig Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .