Fociműsor kedden

person playing soccer

A mai nap is láthatunk pár izgalmas mérkőzést az élvonalbeli labdarúgásban. Hat mérkőzést rendeznek az angol FA kupában, egyet az olasz kupában és kettőt a spanyol Király Kupában.

FA Kupa

Accrington – Boreham Wood
Forest Green – Birmingham
Swansea – Bristol City
Wigan – Luton
Wolverhampton – Liverpool
West Brom – Chesterfield

Google_news_logo

Természetesen a leginkább figyelemmel kísért mérkőzés a Wolverhampton Liverpool találkozó lesz. Az első mérkőzést 2-2-es döntetlennel zárták a felek, így jöhet a “rájátszás”. A Liverpool a legerősebb kezdő 11-ét küldte pályára. Salah, Nunez, és az új igazolás Cody Gakpo is a csatársorban volt. Darwin Nunez és Mo Salah egy – egy gólt is tudott lőni, míg a másik oldalt Guedes és Hwan Hee-Chan foglalta keretbe a liverpooli csatárok góljait.

Hirdetések

Főhet Jürgen Klopp edző feje, hiszen a hétvégén Brightonban egy megsemmisítő 3-0-ás vereséget szenvedtek. Ettől mindenképp többet kell mutassanak egy ilyen pazar csatársorral.

Coppa Italia

Az olasz kupában a Napoli fogadja a Cremonese együttesét este 21 órakor. A Cremonese együttese a legutóbbi négy meccsen kikapott. A Monza, a Verona, a Juventus és az Udinese verte meg őket.

A Napoli bombaformában van. Múlt héten a Juventust ütötték ki odahaza nagyon simán 5-1-re. Ha Spalletti mester e a legerősebb keretét küldi pályára, akkor igencsak bajban lehet a Cremonese. Úgy tűnik sérült játékos nincs a keretben, és a hétvégi Salernitana elleni mérkőzés sem tűnik túl bonyolultnak a nápolyiak számára.

Victor Osimhen gólja a Juventus ellen.

Copa del Rey

A spanyol Király Kupában két mérkőzést játszanak. A Real Sociedad fogadja a Mallorcát, és az Alaves a Sevillát. A Real Sociedad nagyon jó formában van, mert a legutóbbi öt mérkőzését is megnyerte. Az Athletic Bilbaot, az Almeriát, a Logronest, az Osasunát és a CD Coriát verte meg zsinórban. A Mallorca kissé felemás formát mutat, viszonylag szívósan védekezik, és kevés gólt kapnak.

Az Alaves a legutóbbi két találkozóján döntetlent játszott a Sevillával, és a a dél spanyol csapat a Girona elleni vereséget szeretné feledtetni a szurkolóikkal. A bajnokságban sem megy nekik olyan jól, így a második ligás Alavest mindenképp meg kellene, hogy verjék. Az időjárás azonban kissé közbeszólhat a szép játéknak.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .