Megszenvedett a Real Madrid, kikapott a Rayo Vallecano otthonában

kikapott a real madrid - courtois

A La Liga 13. fordulójában a Rayo Vallecano otthonába látogatott a Real Madrid. A mérkőzés 3-2-es hazai győzelemmel végződött. Megszerezte az első vereségét a Real.

Erősen kezdtek a csapatok

A Rayo Vallecano már az 5. percben megszerezte a vezetést egy bivalyerősen belőtt labdával. Comesana volt a gólszerző Fran Garcia passzát követően.

Google_news_logo

A Real Madrid kevésbé találta a játékát, sok eladott labdát követően, és a Vallecano harcias játékának köszönhetően kevés térhez jutott a nagyobb madridi csapat. A 11. percben ráadásul Vinicius is begyűjtött egy sárga lapot.

Hirdetések

A 37. percben végül Marco Asensio került a földre a 16-oson belül, és bár először nem adta meg a 11-est a bíró, végül a VAR jóvoltából megadták azt. Luka Modric pedig a labdát a kapu közepébe lőtte a jobb oldalra elvetődő Diimitrievski mellett.

A 41. percben Eder Militaonak sikerült egy szöglet után a kapuba fejelnie a labdát, így megszerezte a vezetést a Real Madrid. Ám a félidőnek még nem volt vége, és pár perccel később, a 44. percben Alvaro Garcia szerezte meg a Rayo Vallecano második gólját. A Real védelme nem volt a helyzet magaslatán, nem tudtak felszabadítani, így a labda Alvaro Garcia elé került, aki bevágta azt.

A fordulás után gyors folytatódott a harcias játék, gyors sárga lap váltás Trejo és Modric között, és még a Vallecano edzőjét Iraola-t is kiállították.

A 65. percben Carvajal kapott egy sárga lapot és a kezezése miatt megítéltek egy büntetőt a Rayonak. A tizenegyest kivédte Courtois, ám Munuera bíró újra rúgatta azt, mert Carvajal ideje korán berohant a 16-osra.

A megismételt büntetőt aztán Courtouis már nem tudta kivédeni, Trejo berúgta azt a jobb oldalra 3-2.

A mérkőzés további részében sokat küzdött a Real, hogy megszerezze a harmadik gólját, még Mariano Diaz-t is a pályára küldte Ancelotti hátha ő gólt tud rúgni. Rodrygo előtt adódott egy nagyon jó lehetőség, a Marco Asensio által beívelt labdát nem tudta a kapuba pofozni. Végül így nem jött össze az egyenlítés a Real Madridnak.

Ezek is érdekelhetnek:

Borítókép forrás: 3Sports Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .