ÉLŐ: Hogyan nézd élőben Cristiano Ronaldo interjúját Piers Morgannel ma este

cristiano ronaldo interju

A héten kiszivárgott interjú alapján komoly szankciók várhatnak Cristiano Ronaldora, valószínűleg ez az interjú megpecsételi a sztárjátékos sorsát a Manchester Unitednél. A manchesteri csapat közleményben tudatta a sociál média csatornáin, és a weboldalán egyaránt, hogy a teljes interjú után fog végső döntést hozni.

Hol nézzük élőben az interjút?

A két részes interjút a TalkTV közvetíti élőben magyar idő szerint este 9-kor, amelyet ezen a linken keresztül érsz el. A geoblokk miatt egy angliai szerverre kell csatlakozni VPN-en keresztül.

Google_news_logo

Az interjúból egy korábbi cikkünkben már mutattunk részleteket, azt a cikket pedig itt éred el.

Hirdetések

Mi várhat ezek után Cristiano Ronaldora?

Ronaldo ezek után valószínűleg már nem lesz többé a Manchester United játékosa, és a téli átigazolási időszakban biztosan klubot vált. A csapat várhatóan szerződést bont majd a játékossal, így ingyen igazolhatóvá válik majd.

Ebben a rövid kis videóban pedig láthatjuk, ahogy Rio Ferdinand szerint is vége már a “love story”-nak CR és az MU között.

Ezek is érdekelhetnek:

Featured image credits to Piers Morgan Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .