Az üzemanyagár-stop miatt ezeket olvasd a tömegközlekedésen

woman holding newspaper beside train rail

Valószínűleg a tegnap bejelentett üzemanyagár-stop eltörlése miatt rengetegen fognak majd újra tömegközlekedni, vagy biciklizni. De, hogy izgalmasabbá tegyük a munkába járást ajánlunk néhány könyvet, amelyet a buszon is tudsz olvasni. Lássuk őket!

Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet – Matthew Perry

A Jóbarátok sorozatból ismert Matthew Perry, azaz Chandler ebben az önéletrajzi könyvben mesél a függőségéről és a magányáról. Ha te is szeretted a sorozatot, akkor ez egy kiváló betekintés lehet az egyik legnagyobb sztár életébe. A sorozatban is nagyon érződött már, hogy Matthew problémákkal küszködik, hiszen egyre kevesebb szerepet kapott a műsorban.

Google_news_logo

matthew perry konyve

Látni lehetett rajta, ahogy a teste megváltozik, és ahogy Monica mellett teljesen elszürkült a humora. Biztosan élvezetes lenne ez a könyv, még akkor is, ha nem szeretted annyira a sorozatot.

Hirdetések

Normális vagy – Trauma, betegség és gyógyulás mérgező világunkban – Dr. Máté Gábor – Máté Dániel

Dr. Máté Gábor legújabb könyve máris a sikerlisták tetején landolt. A könyv a betegségek kialakulásának mélyebb gyökereit boncolgatja, és élesen kritizálja a “mérgező világunkat”. Miért alakul ki egyre több krónikus betegség miközben az orvostudomány fejlődik?

dr mate gabor normalis vagy

A Kanadában élő magyar származású orvosnak nem ez az első könyve, így ha azokat sem olvastad még, akkor reményeink szerint az üzemanyagár-stop miatt tömegközlekedés közben ez egy nagyszerű lehetőség.

Hirdetések

Szabad akarat – Orvos-Tóth Noémi

“Mire felnövünk, sorsunk forgatókönyvéből már jelentős fejezetek megváltoztathatatlannak tűnnek. Sejtjeinkben hordozzuk felmenőink traumáinak nyomait; szüleink, nagyszüleink ránk örökítették a megdönthetetlennek tűnő életigazságokat; zsigereinkbe égtek a bizalom, a bizalmatlanság, a szeretet és a szeretetlenség tapasztalatai. Már számos saját krízist vagy mélyen ható egyéni traumát is megéltünk, és kialakultak a válaszaink, ismétlődő megoldó-kulcsaink is ezekre a helyzetekre.” – írja Orvos-Tóth Noémi.

orvos-toth noemi szabad akarat

A könyv érdekes lehet mindazok számára, akik szeretnének kicsit jobban megismerkedni önmagukkal, feldolgozni bizonyos múltbéli eseményeket.

Rodrigó ​és a közelmúlt árnyai – Dallos Tamás

A fiatalos kalandregény lebilincselően izgalmas, és néhol több szálon futó története biztosan az egyik kedvenced lesz a vonaton utazva. A viszonylag rövid ekönyvet akár egy pár nap alatt ki tudod majd olvasni. Dallos Tamásnak, a nyíregyházi írónak is már több könyve megjelent, ezért érdemes lehet figyelemmel követni munkásságát.

Dallos Tamás könyve a Rodrigo és a közelmúlt árnyai

Ráadásul nem csak az írói, de az Önismerettel kapcsolatos munkásságával is megismerkedhetünk.

Összefoglalás

Sajnos az üzemanyagár-stop eltörlése miatt több család sem engedheti meg majd magának az állandó tankolást, vagy, mint sok helyen olvasni nem is nagyon van már üzemanyag a benzinkutakon.

Ezért gondoltuk, hogy valami könyv ajánlóval esetleg a tömegközlekedést is fel lehet majd frissíteni, és közben valami érdekeset olvasni.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .