Horvátország kiejtette Brazíliát, Argentína Hollandia idegeire ment

gunyos argentinok

Tegnap a katari labdarúgó világbajnokság negyeddöntőjének mindkét mérkőzése büntetőpárbajjal ért véget. Horvátország legyőzte Brazíliát, míg Argentína Hollandiát. Az elődöntőben így Horvátország Argentínával játszik majd.

A horvátok jobbak voltak a tizenegyesekkel, Neymarra is nem jutott sor

A rendes játékidő nem hozott gólt, majd a hosszabbításban Neymar szerzett vezetést egy remek akció után. A gólpasszt Paqueta adta. A mérkőzés már úgy tűnt, hogy brazil sikerrel zárul, ám a csereként beállt Petkovic egy remek kontra végén egyenlített. 1-1, jöhettek a büntetők.

Google_news_logo

A horvátok nagyon magabiztosan értékesítették a 11-eseket, Vlasic, Majer, Modric, és Orsic is betalált, míg a braziloknál Rodrygo lövését hárította a horvát kapus, majd Casemiro és Pedro is betalált. A világ szeme Marquinhoson volt, aki végül a kapufára rúgta a labdát, így Brazília kiesett. Neymar valószínűleg az utolsó tizenegyes lövő lett voltna, ám így rá már nem került sor.

Hirdetések

Dráma, gyenge játékvezetés, és gúnyos cselekedetek

Nagyvonalakban így lehetne összefoglalni az Argentína Hollandia negyeddöntőt.

Az első félidő 35. percében Messi hihetetlen passzát követően Molina talált be a holland kapuba, majd a második félidőben Messi duplázta meg az argentin előnyt egy 11-es révén. A 78. percben Weghorst jött be Depay helyére, majd 5 perccel később Berghuis remek beadását követően fejelte be a labdát a kapuba.

A feszültség fokozódni látszott, mikor Paredes egy szerelést követően a labdát a holland kispadba bombázta, ekkor kisebb botrány kerekedett, és a spanyol játékvezető két sárgát is kiosztott.

A DRÁMA a 90+11′ percben érkezett, amikor egy vakmerő szabadrúgás kombináció után Weghorst egyenlített.

Újabb sárga lapok, majd a büntetőpárbaj következett. Van Dijk és Berghuis kihagyta az első két holland tizenegyest, amely nagy előnybe hozta Messiéket. Hiszen ő, Paredes és Montiel is betaláltak, Enzo Fernandez kihagyott lövése is belefért még, mert a végén az egész tornán gyengén játszó Lautaro Martinez továbblőtte az argentinokat.

Még Messinél is elgurult a gyógyszer

https://twitter.com/Goat7ii/status/1601395189280833536?s=20&t=vpCxYxCatYmXMJ4_Eqc8xg

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .