Építik az új csapatot Ronaldo köré, kik követhetik a portugált Szaúd-Arábiába? Galaktikus Öregfiúk

ronaldo al-nassr

Kétségtelenül Cristiano Ronaldo Szaúd-Arábiába való igazolása volt január fő témája. A sztárcsatár a botrányosra sikerült interjúja után kegyvesztettségből munkanélkülivé vált. A Manchester United nem sokkal az interjú második része után úgy döntött, hogy felbontja vele a szerződést, így a katari labdarúgó világbajnokságon már szabadon igazolhatóként játszott. Sajnos ott sem sikerült maradandót alkotnia, és az utolsó két mérkőzésen már a kispadra is szorult.

Már a foci vb vége felé is felröppentek a hírek, hogy egy giga ajánlatra készülnek Szaúd-Arábiából Ronaldo megszerzésére. Illetve ő maga korábban is mesélt a busás ajánlatról Piers Morgannek. Akkor egy másik szaúdi csapat, az Al-Hilal ajánlatát utasította vissza, amely mesés 305 millió fontról szólt. Lehet így provokálta volna ki, hogy szabadon igazolható váljon, és zsebre vághassa azt a több, mint 177 millió fontot (216 millió dollár)?

Google_news_logo

Ronaldo új szerződése 2025-ig tart, ekkor már 39 éves lesz a portugál csatár. A bemutatkozásra még várnia kell, hiszen az Angol Labdarúgó Szövetség egy két meccses eltiltást javasolt Ronaldora, így az új csapatában sem léphet pályára a következő két fordulóban. Ez úgy tűnik nem akadályozza majd meg, hogy pályára lépjen a közelgő barátságos meccsen ősi riválisa, a friss világbajnok Lionel Messi ellen.

Hirdetések

A mérkőzést január 19-én csütörtökön, magyar idő szerint 18 órától játssza a Paris Saint Germain az Al-Hilal és az Al-Nassr által összeválogatott “All stars” csapattal. Így tehát újra láthatjuk Ronaldot és Messit egymás ellen, lehet most utoljára?

Építik az új csapatot Ronaldo köré

Cristiano Ronaldo átigazolása miatt népszerű célponttá válhat Szaúd-Arábia is, főleg a “kiöregedő” európai sztárok számára, akik még egy kis extra pénzt szeretnének keresni. Lássuk kikkel boronálták már össze az Al-Nassr csapatát.

Sergio Ramos

Úgy tűnik a 36 éves spanyol védőre is szemet vetettek, és állítólag már 80%-os biztossággal mondható, hogy Sergio Ramos a következő idényt ismét Ronaldo mellett kezdi. Valószínűleg ő sem utasítana vissza egy mesés ajánlatot. Főleg úgy, hogy Luis Enrique miatt kegyvesztetté vált a spanyol válogatottban. Az új szövetségi kapitány pedig egyenlőre nem nyilatkozott arról, hogy ismét beválogatná-e a rutinos védőt.

Sergio Busquets

A barcelonai védekező középpályás is már szinte mindent megnyert, és a fiatalok is már remekül játszanak a posztján. Ezért könnyen elképzelhető, hogy ő is vagy követi Piquét és visszavonul a labdarúgástól, vagy még levezet egy mesés szerződés keretei közt.

Eden Hazard

A belga játékos folyamatos sérülések miatt nem tudta megmutatni a legjobb formáját a madridi fővárosban. Valamint a média gyakran megtalálja súlyproblémái miatt. Sem Carlo Ancelotti, sem pedig Florentino Perez nem marasztalná már a belgát akinek a nyáron lejár a szerződése. Könnyen lehet tehát, hogy 32 éves játékos mielőtt szögre akassza a cipőt, még 2-3 évet lehúzna a Közel-Keleten. Biztosan szívesen játszana Ronaldo mellett.

Marco Reus

Ez egy meglepő pletyka ugyan, ám a 33 éves német játékos sincs már csúcsformában. A világbajnokságról ezúttal is lecsúszott sérülés miatt. Reus január 10-én tért vissza a pályára a hosszú sérülése után, ahol egy félidőnyi játék után lecserélte a dortmundi mester. Ma a Basel ellen pedig 60 percnyi játék jutott neki, és egy gólt is szerzett. Ennek ellenére lehetséges, hogy a német játékos is bevállalna 1-2 év kalandot, hogy feltöltse a bankszámláját.

További sztárok

Állítólag Luka Modric és az örökmozgó N’golo Kanté is a szaúdiak kívánságlistáján van. Ha a fent említett összes játékost leigazolnák, az egy nagyon szép Galaktikus Öregfiúk válogatott lenne.

https://twitter.com/Apaixonadosfuut/status/1610375580372926464?s=20&t=YNCPXNCHI4sMFbAjYbqQ_g

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .