1 milliárd forintot fizetni egy focimeccs belépőre?

ronaldo al-nassr

Egy szaúdi üzletember 2.2 millió fontot, átszámolva körülbelül 950 millió forintot fizetett, hogy élőben lássa Messi és Ronaldo barátságos mérkőzését. Ez a VIP jegy minden idők legdrágább belépője.

PSG vs Szaúdi All-Stars

Mint ismert, a PSG a szaúdi bajnokságban játszó Al-Nassr (Ronaldo új csapata) és az Al Hilal játékosaiból fog összeállni. Cristiano Ronaldo megkapta a csapatkapitányi karszalagot is.

Google_news_logo

A mérkőzést holnap, január 19-én rendezik Riyadban, és valószínűleg ez lehet az utolsó alkalom, hogy egymás ellen láthatjuk Messit és Ronaldot. Talán majd az öregfiúk meccsen pár év múlva még újra megküzdhetnek egymással.

Hirdetések

Messinek nem ment a Rennes ellen

A PSG a hétvégi bajnokiban 1-0-ra kikapott a Rennes otthonában. Az argentin sztárjátékos Neymarral együtt a kezdőben volt, ám nem tudták feltörni a hazaiak kapuját.

A második félidőben beállt Kylian Mbappé is, ám még ő sem tudott gólt lőni, pedig Messi egy nagyon szép labdát adott neki.

Cristiano Ronaldo a világbajnokság óta nem játszott még mérkőzést, hiszen a két meccses eltiltását töltötte. Ezt még az angol FA szabda ki rá, amiért eltörte egy kisfiú telefonját.

A legdrágább belépő

A VIP jegyeket 220 ezer fontért lehetett megvásárolni, ám egy szaúdi ingatlanokban utazó üzletember Musharraf bin Ahmed Al-Ghamdi egészen busás 2.2 millió fontot kínált érte!

https://twitter.com/IamTopsy4real/status/1615620431901245441?s=20&t=FYKHcSFFa9UmJCaoGxVxHA

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .