Büntetőkkel nyert a Barcelona, jöhet az El Clasico a Spanyol Szuperkupában

ansu fati remek talalata

Csakúgy mint tegnap este a Real Madrid, úgy a Barcelona is a 11-es párbajban nyerte meg a mérkőzését. A Barcelona végig magabiztosan játszott, és több gólt is szerzett, mint ellenfele, ám ezekből végül kettő is érvénytelenítve lett.

Barcelona gólok

A 20. percben Pedri talált a kapuba, ám végül les miatt érvénytelenítették a találatát. A következő percekben ment a tili-toli, keresték a csapatok a fogást a másikon. Míg nem jött egy gól. Az első félidő vége felé közeledve Robert Lewandowski szerezte meg a vezetést a Barcelonának. Pedri hozta ki a labdát szépen a barcelonai 16-osról, majd ívelte előre a labdát Dembelének. Ő pedig Lawandowski elé tálalt, akinek kis szerencséje is volt a védő ügyetlenkedése miatt.

Google_news_logo

A fordulás után kezdett felébredni a Real Betis, és a 77. percben egy nagyszerű összjáték után a Fekir elé tálalt labdát bevágta a játékos. A 81. percben úgy tűnt mégis búcsúzik a Betis a továbbjutástól, hiszen ismét érkezett Robert Lewandowski. Ám a gólt ezúttal is visszafújták les miatt.

Hirdetések

Hosszabbítás

A 93. percben Ansu Fati lőtt egy gyönyörű gólt, amivel ismét vezetett a Barcelona. Marcos Alonso beívelt szabadrúgását kifejelték a sevillai védők, ám szerencsétlenségükre nem túl messzire. Ansu Fati kapásból megeresztett labdája pedig a kapu bal oldalába gyönyörűen húzott be. A szépségdíjas találat az este csúcspontja volt.

https://twitter.com/vartatico/status/1613643944591597577?s=20&t=rgomHxj1MR0H7MQLXdrHwQ

Azonban nem örülhetett túl sokáig a Barca, hiszen egy szép összjáték után Loren Moron egy kissé érzékeny helyen átvett labdája talált kapuba. Így pedig jöhettek a büntetők. Itt is megmutatkozott különbség a két csapat között, főleg a kapus poszton. Ter Stegen az egész meccsen remekül védett, és a tizenegyespárbajban két sevillai lövést is hárított.

Társai mind a négy büntetőt berúgták, így jöhet az El Clasico a Spanyol Szuperkupában január 15-én vasárnap 20 órától.

https://twitter.com/vartatico/status/1613645657943998464?s=20&t=rgomHxj1MR0H7MQLXdrHwQ

Ez is érdekelhet:

Borítókép forrás: Olawale Ayeni 🇳🇬🇬🇧 Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .