Ingyenes Zene Letöltés a Music-Team.cc oldalon

ingyen-zene-letoltes

Spontán buli, bárhol is légy! – Megteremtheted pillanatok alatt

Mennyiszer előfordult már velünk, hogy egy átlagos baráti csevej közepette egyszer csak azt érzékeltük, hogy a hangulatunk a tetőfokára hágott?

Egy-két baráttal megbeszélted, hogy összeültök egy limonádés beszélgetésre a ház teraszán, vagy gondoltatok egyet, hogy egy nyári munkanap után kiültök a Margit-sziget zöld placcára dumcsizni és pihengetni. Jól érzitek magatokat, kellően egymásra hangolódtok, és bumm – jön egy hiányérzet. Milyen jó lenne ezt a jó kedéllyel létrehozott atmoszférát megosztani másokkal is? Ilyenkor megnövekszik az igényünk a nagyobb társaságra és eszünkbe ötlik egy hirtelen bulit csapni.

Google_news_logo

Elképzelitek magatokat a Westend Tetőkertjében a napozóágyakon koktélt iszogatva. Felettetek fényfüzérek, a színpadon rockabilly műfajban zenélnek. Mégsem az igazi, mégsem érzitek a magatokénak, hiába minden adott egy bulis szórakozásra – ahogy az minden nyáron gyakorta lenni szokott a Westend Bevásárlóközpont tetején.

Hirdetések

Jöhet a saját igény szerinti spontán buli megvalósítása – Hogyan csináld?

Tudtad, hogy már számos helyen kapható vezeték nélküli kompakt hangszóró? Remek partikellék, kezdésnek! Ezt a csoda hangszórót kis méretben is gyártják, rendelkezik USB csatlakozóval és Bluetooth kapcsolattal, így a telefonodról vagy a tabletedről is tudsz zenét kapcsolni – olyat, amihez kedvetek van.

Hol találtok olyan zenét, mely azonnal lejátszható és lehetőleg bírjon az újdonság varázsával?

Léteznek ingyenes zene letöltő oldalak, vagy olyan weboldalak, amelyeken letöltés és (a zenék közötti) reklámok nélkül is azonnal hallgathatjátok a kívánt mixet. Az egyik legismertebb ingyenes zene letöltő oldal a https://music-team.cc/.

A Music Team oldalán rengeteg zene kategória megtalálható mint house, techno, trance, retro, electro house, minimal, RnB és vannak magyar zenék is (a sort még folytathatnám). Teljesen lefedi a bulizó társaság zenei ízlésvilágát.

A regisztráció 1 perc alatt megvan, utána már kattinthatsz is a „Belépés” gombra és kiválaszthatsz egy ütős mixet.

A buli fokozásához a hordozható hangszóró fényeffektjei (a zene ütemére változik) és a mély basszus hangzása is hozzásegítenek.

Már csak a barátokat/ismerősöket szükséges meghívnotok, akik biztosan nem érkeznek üres kézzel, hogy a spontán buli megvalósulhasson. Tehát rövid idő leforgása alatt minden a rendelkezésetekre áll az egyéni bulitokhoz: hangszóró, ingyen zenemixek a tánchoz, alapanyagok a koktélokhoz és a megfelelő társaság.

És ezt olvastad már?

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .