Kirúgják Allegrit a Juventus csúfos veresége után?

allegri juventus ismét bukott

A Bajnokok Ligája kedd egyik korai mérkőzése a Maccabi Haifa – Juventus találkozó, amely csúfos eredménnyel zárul. Massimo Allegri csapata 2-0-ás hátrányban van, a hosszabbítás utolsó perceiben.

Vajon kirúgják Allegrit?

A Juventus mindössze 3 pontot gyűjtött be a H csoportban, amelyben a PSG és a Benfica is szerepel. A Juve az előző fordulóban bár megverte odahaza a Maccabi Haifát, úgy tűnik idegenben nem tudták hozni a kötelezőt.

Google_news_logo

A korábbi meccseken kikapott mind a PSG-től (2-1) és a Benficától is (2-1). Erősen rezeg a kispad Massimo Allegri alatt.

Hirdetések

Gyenge eredmények a Serie A-ban is

A hétvégi fordulóban egy simának mondható 2-0-ás vereségbe szaladtak bele a Milan vendégeként. Így az elmúlt 6 mérkőzésből 4-et elvesztettek.

Meglepő eredmény, hogy a Monza vendégeként is 1-0-ra kikaptak. Jelenleg a 8. helyen áll a Juventus a bajnokságban 9 mérkőzés után.

#AllegriOUT

A ma esti mérkőzés után a social médiában felerősödtek azok a hangok, amelyek egyre jobban elégedetlenek. Azt szeretnék nagyon sokan, hogy Allegrit kirúgják. Elfogyott a türelem.

Vajon tényleg változás kell a Juventus kispadjára? És ha igen, ki lehetne az új edző?

Főkép forrás: Twitter

Egyéb hírek:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .