Iker Casillas tényleg meleg?

skysports-iker-casillas-spain_5925780

A mai nap nagy port kavart Iker Casillas tweetje, amiben azt írta “meleg vagyok”.

Törölte a tweetet

Futótűzként vette át a média minden országból a hírt, hogy Iker Casillas meleg lett, és hogy milyen büszkék rá társai amiért ezt ki merte jelenteni. Ez a hír azért is érdekes, mert pár napja még Shakirával boronálták össze Casillast.

Google_news_logo

Mint kiderült utólag ez sem volt igaz.

Hirdetések

Iker Casillas pár éve vált el feleségétől Sara Carbonarótól akivel 12 évig voltak együtt, és 2 gyereket neveltek. A válogatott kapustehetség 2020-ban vonult vissza a labdarúgástól, miután szívinfarktust kapott a Porto egyik edzésén.

Tweetje magyarul:

Meghekkelték a fiókomat. Szerencsére minden rendben van. Elnézést kérek minden követőmtől. És persze még több bocsánatkérés az LMBT közösségtől.

Tehát ezek szerint biztosan nem meleg Casillas, és csak egy rossz tréfa volt valakitől. Az, hogy lesz-e ennek valamilyen következménye nem tudjuk.

Olvasd el ezt is:

Featured image: SkySports

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .