A VAR volt a főszereplő – Haaland nélkül nem ment a Man City-nek

de bruyne mancester city bl meccs

A Man City frissen igazolt sztárcsatárja Erling Haaland a kispadon foglalt helyet a ma esti Bajnokok Ligája mérkőzésen. A félidőben sokan várták, hogy beáll majd, de Pep Guardiola végül nem cserélte be.

A VAR volt a főszereplő

A Manchester City az Ederson – Gomez, Laporte, Akanji, Cancelo – De Bruyne, Rodri, Gundogan – Grealish, Alvarez, Mahrez kezdőt küldte a pályára.

Google_news_logo

A mérkőzés jól indult a manchesteriek számára, hiszen sokat támadtak, és már a 11. percben Rodri góljával megszerezték a vezetést. De Soares Dias játékvezető a VAR felvételek után kezezés miatt visszafújta a gólt.

Hirdetések

A 25. percben újra villant a VAR, ismét kezezés. Ezúttal viszont a Koppenhága játékosa ért bele kézzel a 16-oson belül, büntető. A tizenegyest viszont Riyad Mahrez gyengén a bal alsó sarok irányába rúgta, és Grabara könnyedén védte azt.

5 perccel később ismét a VAR volt a főszerepben. Sergio Gomez szabálytalankodott a 16-os előtt lerántva a koppenhágai játékost. Először a játékvezető tovább engedte a mérkőzést, majd a felvételeket visszanézve kiállította a Man City játékosát, és szabadrúgást rendelt el.

Így is vezeti a csoportot a Man City

Négy mérkőzés után 10 ponttal jelenleg első a Mancester, megelőzve a Dortmundot, Koppenhágát és a Sevillát.

A második Dortmundnak 6 pontja van, és a gyengélkedő Sevillát fogadják a késő esti mérkőzésen.

Egyéb sport hírek:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .