Pedri góljával nyert a Barcelona

pedri goljaval nyert a barca

Pedri lett a spanyol bajnokság 19. fordulójának hőse a Girona – Barcelona mérkőzésen. A fiatal játékos a 26. percben állt be csereként a sérült Dembelé helyére, majd a 61. percben győztes gólt lőtt.

A statisztikákat elnézve egy igazán küzdelmes mérkőzést láthattak a nézők, hiszen 6 sárga és 1 piros lapot is kiosztott a bíró.

Google_news_logo

A Barcelona 60%-ban birtokolta a labdát, ám a kapura tartó lövések tekintetében kiegyenlítettebb volt a párbaj.

Hirdetések

A Barcelona Lewandowski nélkül volt kénytelen pályára lépni, hiszen a lengyel eltiltás miatt nem játszhatott a mérkőzésen. Ám nem csak ő, de Ferran Torres is piros lap miatt volt kénytelen kihagyni a meccset.

A Barcelona így továbbra is vezeti a bajnokságot. Pedri ma este a gólja, és a sárga lapja mellett jubileumot is ünnepelhetett, hiszen ez volt a 100. alkalom, amikor magára ölthette a FC Barcelona mezét.

Pedri gólja

Ez is érdekelhet:

Borítókép forrás

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .