Végül a Chelseat választotta az Arsenal kiszemeltje

chelsea mudryk

A téli átigazolási időszak pletykái főleg az ukrán Mykhaylo Mudrykról szóltak. A Shaktar Doneck játékosa nagyszerű őszi szezonon van túl, ahol még a Real Madrid ellen is nagyszerűen játszott a Bajnokok Ligájában.

A 22 éves játékos kivásárlási árát magasra helyezte a klub elnöke, azt nyilatkozta többször is, hogy: “Ha Grealishért kiadtak 100 milliót, akkor Mudryk is megér annyit. Nem fogjuk elpazarolni a tehetségeinket, és olcsón eladni.”

Google_news_logo

Az ukrán játékos sokáig úgy tűnt, hogy az Arsenal játékosa lesz. Többször posztolt Arsenal meccset nézve a közösségi média felületein, és drukkolt az észak-londoni csapatnak. Úgy tűnik azonban, hogy mégis dél-londonba köt ki a fiatal játékos.

Hirdetések

A Chelsea ugyanis megegyezett előbb a Shaktar Doneckkel, majd a Mudrykkal is. Graham Potter kerete tehát két új játékossal bővült a téli átigazolási időszakban. Korábban Joao Felix csatlakozott a klubhoz, aki kölcsönbe érkezett az szezon végéig.

A játékost ma már be is mutatták a Stamford Bridgen, ahol a Chelsea fogadta a Crystal Palacet. A mérkőzés első gólját Kai Havertz szerezte a 64. percben.

Ez is érdekelhet:

Borítókép forrás: Chelsea FC Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .