Meglepő téli átigazolások

man playing soccer game on field

Az elmúlt pár napban több érdekes átigazolás is volt főleg az angol Premier League kapcsán. A legaktívabb a Chelsea volt, hiszen korábban már Joao Felix és Mudryk is érkezett a londoni kékekhez. Most úgy tűnik főleg távozók vannak.

Joao Cancelo

A portugál védő állítólag összeveszett Pep Guardiolával, és így jobbnak látta, hogy távozzon. Mint ismert a játékosra a német Bayern München csapott le, ahol a következő fél évet kölcsönben fogja tölteni. A német csapat ezután 70 millió euróért megvásárolhatja a játékost.

Google_news_logo

Jorginho

Az olasz válogatott játékos úgy érezte a Chelsea téli átigazolási forgatagjában, hogy talán ideje továbblépjen. A játékos a székhelyét nem tette túl messzire Londonból, ugyanis a délről északra “költözött”. A középpályásra az Arsenal csapott le, akik valljuk be újabb jó üzletet csináltak.

Hirdetések

Hakim Ziyech

A Chelsea másik középpályása is új utakra evezne a téli átigazolási időszakban. Úgy tűnik a marokkói játékosért a PSG érdeklődik a leginkább. A következő órákban eldőlhet a játékos sorsa.

Marcel Sabitzer

A Manchester United úgy érezte a holland Weghorst érkezése nem volt elég, egy újabb csatárral bővítették a keretüket. A Bayern München kölcsönbe adta a játékost a szezon végéig.

Keylor Navas

A PSG costa-ricai kapusa Donnarumma érkezése óta folyamatosan a kispadon találta magát, ami nem tett jót az önbizalmának. Úgy tűnik a Nottingham Forest szeretné megszerezni a kapust, és a játékos is nyitott lenne a váltásra. Ám egyenlőre a papírmunkával vacakolnak.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .