Újabb gólgazdag meccs a vb-n – Dél-Korea – Ghána 2-3

Végre megjöttek a gólok. Ma Kamerun játszott Szerbiával 3-3-as döntetlent, majd a hétfői játéknap második mérkőzésén Dél-Korea – Ghána 2-3. Tizenegy gólt láthattunk ma!

Az első félidőben erős fölényben játszott Ghána

Az első félidőben 5 alkalommal próbált kapura lőni Dél-Korea, amelyből egy sem találta el a kaput, míg a másik oldalt Ghána 3 kísérletéből 2 kapura ment. Ráadásul mindkét kapuralövés góllal végződött.

Google_news_logo

Az első gól a 24. percben érkezett Mohammed Salisu-tól, majd a 34. percben az Ajaxban játszó Mohammed Kudus talált be. A dél-koreaiaknak úgy tűnt nincs ellenszerük a ghánai védekezésre, nem találták a kaput.

Hirdetések

A félidő jót tett Dél-Koreának

A második félidőben új erőre kapott az ázsiai csapat, és az 57. percben beállt Lee Kang-In az első labdaérintéséből szinte rögtön gólpasszt is adott. Az 58. percben a beadását követően Cho Gue-Sung fejelte a labdát a kapuba, így 2-1.

Alig telt el három perc, Cho Gue-Sung megszerezte az újabb fejesgólját, így visszajött a meccsbe Dél-Korea.

A “hazaiak” öröme nem tartott sokáig, mert a 68. percben egy bal oldalról beadott labdát bár Inaki Williams nem talált el, az pont úgy lett jó Mohammed Kudusnak, aki már nem hibázott. Újra vezet Ghána.

A mérkőzés hátralévő részében tovább nyomott Dél-Korea, ám már nem tudták kiegyenlíteni az állást. A lefújást követően, egy meg nem adott szöglet miatt elszabadultak az indulatok, és a dél-koreaiak szövetségi kapitányát ki is állította a bíró.

Tabella

# H csoport Mérk. Gólok Pont
1 Portugália 1 3-2 3
2 Ghána 2 5-5 3
3 Uruguay 1 0-0 1
4 Dél-Korea 2 2-3 1

A csoport másik mérkőzésén Portugália fogadja Uruguayt az este 8 órakor kezdődő mérkőzésen.

Ez is érdekelhet:

Borítókép forrás: Ben Jacobs Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .