Costa Rica legyőzte a jobban játszó Japánt

costa rica legyozte japant

A foci vb vasárnapi játéknapjának délelőtti mérkőzésén Japán és Costa Rica csapott össze. Amennyiben Japán nyer, vagy pontot szerez, úgy nagy valószínűséggel továbbjut a csoportból. A costa ricaiaknak pedig a spanyolok elleni csalódást keltő 7-0-ás vereséget kellett feledtetniük a szurkolókkal.

A semmiből jött a gól

A mérkőzésen ismét jól védekeztek a csapatok, egyik válogatott sem szeretett volna kinyílni, és esélyt adni a másiknak, ezért néhol elég unalmas volt a mérkőzés. A gólra a 81. percig kellett várni, amikor Keysher Fuller Spence egy tizenhatosról ellőtt lövése ment be a japán kapuba. A gól érdekessége, hogy ez volt az egyetlen kaput eltaláló lövése a costa ricaiaknak, míg a másik oldalon Japán 14 kapura lövési kísérletéből 3 ment kapura.

Google_news_logo

Japán egy nagy lehetőséget szalasztott el arra, hogy bebiztosítsa a továbbjutásukat. A csoport így még elég nyitott, és szinte bárki továbbjuthat. Ezt tovább fűszerezheti, ha Németország ma legyőzi a spanyolokat (kezdés 20 óra), így szépen körbevernék egymást a csapatok, és az utolsó forduló igazán izgalmas lenne.

Hirdetések

Tabella

# E csoport Mérk. Gólok Pont
1 Spanyolország 1 7-0 3
2 Japán 2 2-2 3
3 Costa Rica 2 1-7 3
4 Németország 1 1-2 0

Ez is érdekelhet:

Borítókép forrás: LiveScore twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .