4 nap és kezdődik a Foci VB – Minden csapat keretet hirdetett

argentina lehet a fifa vilagbajnoksag vegso gyoztese

Az összes labdarúgó-válogatott kihirdette a 26 fős keretét, így most vasárnap a Katar – Ecuador mérkőzéssel elrajtolnak a mérkőzések.

A címvédő Franciaország, és a mérkőzéseket pedig az állami tévécsatornákon keresztül nézhetjük majd.

Google_news_logo

Ki lehet a győztes?

A címvédő Franciaország nem szűkölködik sztárokban, hiszen olyan játékosokkal van teletűzdelve a csapat, mint Kylian Mbappé, Karim Benzema vagy Oliver Giroud. Bár a keret egy kicsit gyengébbnek tűnik, mint a 2018-as vb győztes csapat, ám még így is nagyon erősek. Az olyan kimaradók helyett, mint Paul Pogba és N’golo Kanté a fiatal Eduardo Camavinga és Tchouameni érkezett meg.

Hirdetések

Argentína is a végső esélyesek között van, hiszen az ő csapatuk is rendkívül erős. A világ egyik legjobbja, a Leo Messi vezette válogatott olyan további sztárokkal érkezik a tornára, mint di Maria, Dybala, és Lautaro Martinez.

Hirdetések

A brazilok kerete is igen ütős, és ha jó formát fognak ki a játékosok, akkor igazán messzire juthatnak. A csapat sztárja egyértelműen Neymar, majd a Vinicius Junior. Ahogy láthatjuk a keretből, a középpályán és a védelemben talán kicsit gyengélkedik a csapat. Dani Alves behívása például nálunk ezt jelezné előre. Kilenc csatár viszont elég soknak tűnik, még akkor is, ha ezek közül páran szívesen játszanának a középpályán is.

Az EA Sports szerint Argentína lesz a nyerő

Az EA Sports Fifa játéka szerint Argentína lesz a foci vb végső nyertese, és Leo Messi élete formájában fog játszani, amivel végül gólkirály is lesz, és elnyerheti az első hőn áhított VB serleget. Ahogy az EA Sports Twitter fiókja kiemeli, a 2010-es VB óta minden alkalommal eltalálták a végső nyertest. Vajon igazuk lesz, vagy megszakad a sorozatuk?

Kit tippelne a Newsportal a foci vb győztesének?

Nos ez egy igazán nehéz kérdés, ám mi a Brazil válogatottnak szurkolnánk jobban. A spanyolokat is nagyon szívesen látnánk végső győztesként, vagy az utóbbi hónapokban vesszőfutáson átesett Cristiano Ronaldot és a portugál válogatottat.

Biztosra vesszük, hogy lesznek meglepetések, így ne írjunk le egy csapatot sem. Samuel Eto’o pedig egy Kamerun – Marokkó döntőt látna a legszívesebben Katarban.

További hírek:

Borítókép forrás (featured image): EA SPORTS FIFA Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .