Eden Hazard: Játszanék, de az edző nem bízik bennem

eden hazard belga valogatott

Eden Hazard is csatlakozott a belga labdarúgó válogatotthoz a közelgő foci vb alkalmával, és türelmet kér a szurkolóktól, játékostársaitól, hiszen az elmúlt hónapban nem sokat játszott.

Hazard is elégedetlen

Az elmúlt hónapokban láthattuk, ahogy Marco Asensio a földhöz csapta a kispad előtt a bemelegítéskor használt megkülönböztető trikót, jelezvén Ancelotti mesternek, hogy játszani szeretne.

Google_news_logo

A belga játékos ettől rosszabb helyzetben van, hiszen nem sikerült továbbra sem elnyerni az olasz mester bizalmát. A szezon előtt Ancelotti többször is kijelentette, hogy mások előnyben vannak Hazarddal szemben a játékpercekért.

Hirdetések

A Real Madrid próbált túladni a játékoson, de nem igazán jöttek kérők, így a szezont ismét a spanyol csapatnál kezdte meg Eden Hazard.

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy jól érzem magam a Real Madridnál kialakult helyzetem miatt.”

“Mindenekelőtt be kell bizonyítanom magamnak, hogy még mindig képes vagyok rá, hogy jól játsszak. Én magam nem kételkedem ebben, de megértem, hogy a külvilág igen”.

A belga türelmet kért, miközben arra törekszik, hogy visszatérjen 100 százalékos állapotba, bár bevallása szerint azt gondolta, hogy a dolgok másképp alakulnak.

“Miért játszom olyan keveset Ancelottival? A szezon előtt beszélgettünk, és azt mondta, hogy meglesznek a lehetőségeim” – mondta Hazard.

“Nyilvánvalóan ez nem sokszor történik meg, de megértem, hogy Ancelotti nem tud mindig ugyanarra a kérdésre válaszolni.”

Hirdetések

“Nem akarom elhagyni a Real Madridot. Talán a világbajnokság után másképp alakulnak a dolgok. Szeretnék játszani, de az edző az, aki meghozza a döntéseit.

“Elfogadom, de szeretném megmutatni neki, hogy megérdemlem, hogy többet játsszak. Amikor nem játszol, az nehéz.”

A 2022-es VB a belgák aranygenerációjának utolsó esélye

Az olyan játékosoknak, mint Eden Hazard lehet a 2022-es labdarúgó világbajnokság az utolsó amelyen részt vehet. A csapat nagy része már 30-on felül van, így közülük sokan már nem lesznek ott a következő vb-n.

További hírek:

Borítókép forrás (featured image credits to): Team Real Madrid Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .