Cristiano Ronaldo: “A Manchester United elárult” – A teljes interjú szerdán

cristiano ronaldo interju

A héten nagy port kavart Cristiano Ronaldo kijelentése, miszerint a “Manchester United elárulta”. Az interjút a megosztó személyiségű Piers Morgan készítette, és az interjú során megismerkedhetünk mélyebben is Ronaldo érzéseiről.

A Ronaldo interjú

Piers Morgan interjúja szerdán és csütörtökön lesz majd látható a tv készülékek előtt a TalkTV-n. Ebben a 90 perces mély interjúban Cristiano Ronaldot ismerhetjük meg közelebbről. Az interjúból viszont már kiszivárogtak részletek, amelyek nagy port kavartak a Manchester United háza táján.

Google_news_logo

Ronaldo: A Real Madrid elhagyása a karrierem legnagyobb hibája volt. Ott tiszteltek, szerettek. Ha visszamehetnék az időben, akár ingyen is játszanék ott. Soha nem kellett volna elhagynom a világ legnagyobb klubját. Úgy bántak velem, mint egy királlyal. 

Hirdetések

Ronaldo: Emlékszem egy meccs előtt Ole Gunnar Solksjaer nem mondott semmit a mérkőzés előtt, csak betett egy videót az egyik góljáról 1999-ből. Kikaptunk 5-0-ra.

Ronaldo: Semmi nem változott mióta Sir Alex Ferguson elhagyta a Manchester Unitedet. A szívemet követtem, amikor úgy döntöttem, hogy visszatérek a Manchesterhez. Sir Alex Ferguson azt mondta nekem, hogy elképzelhetetlen, hogy a City-hez igazoljak.

Ronaldo: Nem tisztelem Eric ten Hag-ot, hiszen ő sem tisztel engem.

Mi lesz Cristiano sorsa ezután?

Egyes hírek szerint a Manchester United kész lenne januárban szerződést bontani a játékossal, hiszen egyáltalán nincs már jó hangulat a felek között. Eric ten Hag pedig ezek után biztosan nem játszatná a rutinos sztárjátékost, és az edzések is feltehetően komorak lennének.

A csapat szellem megőrzése érdekében a Unitednek el kell engednie Ronaldot.

CR a fekete bárány

A hét másik híre, hogy Benzema szerint CR nem gratulált neki az Aranylabda megnyerése miatt. Ez elég szomorú annak fényében, hogy több évig csapattársak voltak, és megannyi sikert értek el együtt, és persze, mikor CR nyerte a díjat, akkor Benzema őszintén gratulált neki.

Ronaldo elindult egy olyan úton, ahol a felépített imádzsát teszi tönkre. A folyamatos “botrányaival” a címlapokon, és hozzáállásával, és azzal ahogy másokkal bánik.

További hírek:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .