Kihasználja-e a Real botlását a Barcelona?

osasuna barcelona kezdocsapat

Amint már tegnap megírtuk, a Real Madrid kikapott a Rayo Vallecano otthonában, így a Barcelona 2 ponttal vezeti a bajnokságot. Az Osasuna ellen újabb 3 pontot zsebelhet be Xavi csapata.

A kezdők

A spanyol bajnokság 14. fordulójának ma esti mérkőzésén az Osasuna fogadja az FC Barcelonát, és ha Xaviéknak sikerül megnyerniük a mérkőzést, akkor 5 ponttal elhúzhatnak a Real Madrid előtt. Lássuk a kezdőket:

Google_news_logo

Osasuna: Fernandez – Vidal, Garcia, Garcia, Cruz – Oroz, Torro, Moncayola, Gomez – Avila, Garcia
Barcelona: ter Stegen – Alba, Alonso, Christensen, Balde – de Jong, Busquets, Pedri – Torres, Lewandowski, Dembele

Hirdetések

Mit várhatunk a mérkőzéstől?

Az Osasuna viszonylag jó formában van, hiszen 2 győzelem után fogadja most a Barcát, akik jelenleg egy három mérkőzéses győzelmi sorozaton vannak túl. Az Osasuna a legutóbbi 5 mérkőzéséből három alkalommal is otthon tudott tartani egy pontot amikor a Barcelonát fogadta. Legutóbb 2-2-es döntetlent játszottak egymással a csapatok.

Az Osasuna jelenleg a hatodik helyen van, és ha sikerül pontot szerezniük könnyen a dobogós hely aljára is felférnének. Xavi csapatának viszont jól jönnének a pontok, hiszen a csúfos Bajnokok Ligája búcsú után a szurkolók a bajnokságot nagyon szeretnék megnyeretni a csapattal.

Marc-Andre ter Stegen az előző idényhez képest most sokkal jobb formában van, és a Barcelona védelme is remekül dolgozik együtt a bajnokságban, ahol mindössze 4 gólt kaptak csak. Ebből 3-at a Real Madridtól.

Raphinha ismét a kispadon kezd, helyette Ferrán Torres játszik a bal oldalon.

A hétközi fordulók mindig tartogatnak magukban meglepetéseket.

Ezek is érdekelhetnek:

Borítókép forrás: FC Barcelona Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.