Nottingham Forest – Liverpool 1-0 – Ismét kikapott a Jurgen Klopp csapata

nottingham forrest liverpool 1-0

Jürgen Klopp csapata a sereghajtó otthonában kapott ki. Nottingham Forest – Liverpool 1-0.

A volt liverpooli játékos volt a nyerő ember

A Liverpool az első félidőben is sokkal többet birtokolta a labdát, több gólhelyzetet is sikerült kialakítaniuk Mohamed Salah-éknak, ám a Nottingham nagyon szervezetten védekezett. A másik oldalt is volt pár helyzet, ám azokat sem tudták kihasználni a hazaiak.

Google_news_logo

A második félidő elején egy szabadrúgást követően a szélről beadott labdát végül a volt liverpooli játékos Taiwo Awoniyi lőtte a hálóba. Bár először a kapufát találta el, ám a kipattanó is szerencséjére hozzá pattant amit az elvetődő Alissonnal ellentétes irányba lőtt el.

Hirdetések

A hazai Henderson is hős lett

A gólszerzőn kívül érdemes kiemelni Dean Henderson kapust is, aki remekül állta a sarat, és több alkalommal is bravúros védést mutatott be. Salah és van Dijk próbálkozásait is kivédte. Nem is csoda, hogy a mérkőzés végén a hazai szurkolók elárasztották szeretettükkel.

Egyéb hírek:

Borítókép forrás BR Football twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .