A Bayern továbbra sem tett le Harry Kane megszerzéséről

Harry Kane

Állítólag a Bayern már egyszer egy 60 millió fontos ajánlatot tett Kane-ért, amit visszautasítottak, de tervezik a javított ajánlatukat, 80 millió fontot plusz bónuszok, hogy megszerezzék a játékos szolgálatait.

Az angol válogatott csatára az ország rekord gólkirálya, valamint a Spurs minden idők legjobb gólszerzője, de még nem nyert trófeát a lenyűgöző karrierje során.

Google_news_logo

Csak egy év van hátra a szerződéséből, így Kane nyilvánvalóan távozhat ezen a nyáron. A Manchester United már célba vette a 29 éves csatárt, de a Tottenham nem volt hajlandó üzletet kötni velük, mert ők a Premier League-ben riválisok.

Hirdetések

A Bayern igazgatótanácsának tagja, Karl-Heinz Rummenigge vezeti a Spurs csatárának megkeresését. Azt hiszik, hogy Kane a Bundesliga csapathoz szeretne csatlakozni, ha nyáron elengedik.

Az észak-londoni csapat azonban ragaszkodik hozzá, hogy Kane nem eladó, és a klub nem fogadna el ajánlatokat az angol csapatkapitányért.

Ha a Bayern nem tud nyáron állandó szerződést kötni, akkor érdeklődne Kane ingyenes szerződéséért, amikor a Spurs szerződése 2024-ben lejár.

Nem tudni, hogy a Tottenham elveszíti-e a sztárcsatárát az elkövetkező hetekben.

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .