Steven Gerrard az Al-Ettifaq új menedzsere: Jordan Henderson és Pierre-Emerick Aubameyang a célkeresztben

Steven-Gerrard ettifaq

Steven Gerrard, aki legutóbb az Aston Villa csapatát irányította, a Rangersnél töltött sikeres időszak után most a szaúdi Al-Ettifaq csapatának új menedzsere. Bár korábban azt állította, hogy visszautasította az Al-Ettifaq ajánlatát, hétfőn mégis aláírt egy kétéves szerződést. Az elmúlt hónapban a Közel-Keleten tett látogatás után váratlanul mégis elfogadta a szaúdi csapat ajánlatát.

Az első célkitűzése?

Jordan Henderson és Pierre-Emerick Aubameyang szerződtetése. Az értesülések szerint Gerrard egykori Liverpool csapattársa, Henderson lehet az első igazolása. A 33 éves játékos 12 éve a Vörösök csapatkapitánya, szerződése még két évre szól, de esetleg hagyhatja magát csábítani a nyáron egyre népszerűbbé váló Szaúdi Ligába.

Google_news_logo

Aubameyang viszont 34 évesen friss kezdésre vágyik, miután rendkívül csalódást keltő szezont zárt a Chelsea csapatában. A Gabon származású nemzetközi játékos háromszor talált a hálóba 21 mérkőzésen, miután Barcelonából a Stamford Bridge-re költözött 10,3 millió fontért tavaly szeptemberben.

Hirdetések

A gyenge szezon után ő lehet a következő Blues csillag, aki a Szaúdi Ligába költözik. Tavaly hónapban N’Golo Kante, Kalidou Koulibaly és Edouard Mendy már csatlakozott az SPL csapatokhoz, és Aubameyang is a sorban lehet a következő.

Gerrard nemrég még az Aston Villa menedzsere volt, sikeres időszakot töltött a Rangersnél. Sajnos azonban Gerrard elvesztette állását tavaly októberben, miután csapata az első 12 mérkőzésből csak kettőt nyert meg. A Villa végül Unai Emeryt nevezte ki, aki megfordította a csapat sorsát, és végül a Konferencia Ligába jutottak a hetedik helyezésükkel.

Most az új kihívás előtt álló Gerrardnak még több sikert és jobb eredményeket kívánunk az új posztján!

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .