Casemiro ismét pirosat kapott, 4 meccsre eltiltják

Casemiro piros lap Manchester United

Casemiro négy mérkőzéses eltiltást kapott, miután most vasárnap, a Manchester United Southampton elleni Premier League meccsén kiállították. A brazil válogatott játékost az első félidőben állította ki a játékvezető Carlos Alcaraz elleni szabálytalansága miatt. Anthony Taylor bíró eredetileg sárga lapot adott Casemirot, de miután újranézte az esetet a VAR segítségével, piros lapot adott.

Casemirot korábban már kiállították a Premier League-ben a február 4-i Crystal Palace elleni 2-1-es győzelem során. Ez azt jelenti, hogy a 31 éves középpályás további egy meccset kihagy a korábbi piros lapja miatt, így összesen három bajnokit, és az FA Kupában a Fulham elleni mérkőzést is elmulasztja. A középpályás várhatóan április 15-én tér majd vissza a Nottingham Forest elleni bajnoki mérkőzésen.

Google_news_logo

A mérkőzés végül gól nélküli döntetlennél ért véget, a Manchester United a mérkőzés után jelenleg a harmadik helyen áll a bajnokságban 50 ponttal, 11 ponttal lemaradva a városi rivális City, 16 ponttal és a listavezető Arsenal mögött.

Hirdetések

A Southampton jelenleg az utolsó helyen áll, mindössze 22 pontot gyűjtve. Számukra minden pont számít, hiszen még esélyük van a bennmaradásra.

Casemiro a Real Madrid játékosaként nem kapott piros lapot, ám mióta az angol bajnokságban játszik már kettőt is begyűjtött. Ennek ellenére még mindig az egyik legjobb igazolás volt a Manchester United számára.

Premiere League vasárnapi eredményei:

  • Manchester United – Southampton 0-0
  • Fulham – Arsenal 0-3 Gól: 21′ Gabriel, 26′ Martinelli, 45+2′ Odegaard
  • West Ham – Aston Villa 1-1 Gól: 26′ Benrahma (11-esből) illetve 17′ Watkins

Később kezdődik:

  • Newcastle – Wolverhampton

További hírek:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .