A Roma nem csak a meccset, de Mourinhot is “elvesztette”

Az Olasz Labdarúgó Szövetség (La Procura Federale) nyomozást indított Mourinho nyilatkozatai után, akik az edző Cremonese elleni meccsén történt kiállításához vezettek. Hamarosan meghallgatják Mourinhot és a játékvezetői csapat negyedik tagját, Marco Serrát.

Az AS Roma edzőjét a játékvezető, Piccinini azonnali kiállította Kumbulla bántalmazása miatt tett reklamációja miatt, azonban később kijelentette, hogy a negyedik bíró szavai váltották ki belőle az indulatokat. “Az ő hibája volt” – mondta Mourinho a játékvezetőnek, aki az arcába dobta a piros lapot.

Google_news_logo

A megtörtént esetet követően Mourinho magyarázatot adott az esetről, és további állításokat tett. “Emocionális ember vagyok, de nem vagyok őrült. Valami történt, hogy ilyen módon reagáltam. Most azt akarom látni, hogy jogi lépéseket tehetek-e védelmem érdekében, mert nem tudom elfogadni, hogy nem dolgozhatok a következő hétvégén, míg Serra talán a Primavera bajnokságban sípol. Nem akarok arra gondolni vagy azt mondani, hogy azért zártak ki a Roma-Juventus mérkőzésből, mert Torinóból jön. De igazságtalan az, ahogy kezeltek engem” – mondta Mourinho.

Hirdetések

Cremonese – AS Roma 2-1

Gól: 17′ Tsadjout, 83′ Ciofani (11-esből) illetve 71′ Spinazzola

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .