Pogba visszatért a pályára, a Juventus 4-2-re nyert

Paul Pogba először lépett pályára a Juventus színeiben, mióta tavaly nyáron újra csatlakozott a csapathoz, és ezalatt a Torino elleni derbin a pályán maradt.

Az utolsó meccse a Manchester United 4-0-s veresége volt a Liverpool ellen 2022. április 19-én, 315 nappal ezelőtt, amikor vádlisérülést szenvedett.

Google_news_logo

Pogba, aki 29 éves, röviddel azután sérült meg térdén, hogy júliusban ingyen visszatért a Juventushoz és meg kellett műteni.

Hirdetések

A francia válogatott játékos a második félidő közepén jött be a 4-2-es győzelemmel végződő mérkőzésen.

Ez volt az első megjelenése a Juventus színeiben azóta, hogy 2015-16-ban elhagyta a csapatot és az £89 milliós átigazolási díjjal a Manchester United-hez igazolt.

A Juventus-nak kétszer is fel kellett állnia a Torino elleni győzelemhez.

Yann Karamoh vezetést szerzett a Torinónak, majd Juan Cuadrado egyenlített, mielőtt Antonio Sanabria ismét előnybe helyezte a vendégeket.

Danilo fejes gólja a félidő hosszabbításában egyenlített a Juventusnak.

Pogba beállása után három perccel Bremer gólja vezette a Juventus-t a győzelemhez, majd Adrien Rabiot késői gólja megerősítette a végeredményt.

Juventus – Torino 4-2 (2-2)

Gól: 16′ Cuadrado, 45+1′ Danilo, 71′ Bremer, 81′ Rabiot illetve 2′ Karamoh, 43′ Sanabria

Mérkőzés videó összefoglalója:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .