Az argentin vb bulin elmaradt a hosszabbítás

messi gyozelme

Mint ismert Argentína megnyerte a 2022-es labdarúgó világbajnokságot Katarban, és odahaza igazi hősként fogadták őket. Ám az ünnepi bulit rövidre kellett vágni a kaotikus jelenetek miatt.

Ismeretlenek az ünneplő csapatbuszra ugrottak

Ahogy a videón is látszik két személy szeretett volna egy hídról a Messiéket szállító nyitott tetejű Google_news_logobuszba ugrani. Az egyiküknek sikerült is, míg a másik személy elszámolta magát, és így a földre esett. Őt később kórházba is szállították, és állítólag még a mentőautóban is tovább bulizott.

Google_news_logo

A következő talán már undorító jelent az argentin kapushoz fűződik, aki egy mini Mbappe babát ölelget. Így “issza a könnyeit” vajon a fiatal francia támadónak, aki a mérkőzésen egyébként három gólt is lőtt Emi Martineznek.

Hirdetések

A világbajnok játékosokat végül helikopterrel kellett kimenekíteni a tömegből, hogy újabb attrocitások ne történjenek, és ne essen bajuk.

Messi szállóigévé tetté a “Que miras bobo”-t

A tömeg nem csak a “que miras bobo”-t (azaz, mit nézel te idióta?), vette át oly könnyedén, de a hollandok ellen mutatott örömét is futószalagon nyomtatták.

Az interneten természetesen már megjelentek a Que miras bobo pólók is, így az ügyesebbek biztosan eladtak belőle pár százat.

https://twitter.com/FutbolrockT/status/1602468596596314113?s=20&t=jXbEq7MLDAZP_9KERAJYMw

Jön a Messi arcképével ellátott peso?

Egy koncepció szerint az Argentin Nemzeti Bank az 1000 pesos bankjegyre már megtervezte Messi arcképét, míg a hátoldalt a Copa America győzelméért járó trófeát emelik fel. Valószínűleg ez csak egy szurkolói terv, ám biztosan érdekes lenne látni a való életben is egy ilyen papírpénzt.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .