Az új csapatkapitánnyal játszott döntetlent a magyar válogatott a Luxemburg ellen

szoboszlai a kapitany - luxemburg dontetlen

A Luxemburg – Magyarország barátságos mérkőzés 2-2-es végeredménnyel zárult. A félidőben még 1-1-re állt az állás, és bár elaludt a magyar válogatott, a félidő középre felébredt.

Callum Styles mindkét gólban “benne volt”

A Luxemburg már a 7. percben megszerezte a vezetést egy büntetőből. Callum Styles passzolt rosszul hátul vissza amely Dibusznak, és Orbánnak is rossz volt. A luxemburgi csatár, Rodrigues pedig elcsípte a labdát, Dibusz pedig rácsúszott a játékos lábára, hogy elkerüljük a gólt. Ám a játékvezető azonnal tizenegyest adott, és egy sárgát is Dibusznak.

Google_news_logo

A büntetőt Gerson Rodrigues értékesítette a bal felső sarokba.

Hirdetések

 

A 25. percben Callum Styles csúszott be labdát szerezve, majd azt Orbán Willi ívelte a 16-os közepére, amelyre Szalai Attila becsúszó fejessel érkezett, és 1-1-re állította az állást. Kezdett felébredni a magyar válogatott.

Újabb védelmi hiba

A második félidőben elkezdtek cserélgetni a csapatok, előbb Thill és Schon érkezett be a luxemburgiakhoz a 46. percben, majd az 58. percben Németh András, Kerkez Milos és Sallai Roland érkezett meg a magyar csapathoz.

A cserejátékosaink a 67. percben Kerkez Milos beadását a debütáló Németh András passzolta a kapuba.

A 71. percben Alessio Curci érkezett csereként a luxemburgiakhoz, majd a 78. percben egyenlített 2-2. Lang Ádám fel tudott volna szabadítani, ám rosszul találta el a labdát, így az végül a kapuban kötött ki.

Az új kapitány

Szalai Ádám válogatottbeli búcsúja után a csapatkapitányi karszalag a 22 éves Szoboszlai Dominiknál landolt. Ez volt kapitányságának első találkozója. Reméljük a vasárnapi görögök elleni mérkőzésen javítani tud majd a magyar válogatott. Bár akkor valószínűleg a búcsúmeccsét játszó Dzsudzsák Balázs kapja majd meg, így lezárva a válogatottbeli karrierjét.

Ez is érdekelhet:

Borítókép forrás: Szoboszlai Chief Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .