Real Madrid – Sevilla beharangozó – Isco visszatér sikerei színhelyére, Benzema megsérült

real madrid sevilla beharangozó

A Real Madrid Sevilla találkozó a La Liga 11. fordulójának esti mérkőzése, a királyi gárdának továbbra is szüksége van a pontokra, hogy megőrizze első helyét.

Real Madrid Sevilla esélylatolgatás

A Real Madrid a hétközi fordulóban egy elég furcsa mérkőzésen győzte le az Elchét, a VAR a madridiak 3 gólját is visszafújta, ám ennek ellenére 3-0-ra nyerni tudott a Real. A gólokat Fede Valverde, az aranylabdás Benzema, és a csereként beálló Marco Asensio szerezte.

Google_news_logo

A hazaiaknál úgy néz ki Benzema egy kisebb sérülést szedett össze, így Dani Ceballossal együtt nem fognak játszani a ma esti mérkőzésen. Courtois viszont felépült és játékra alkalmas, ezért Lunin várhatóan visszaül a kispadra.

Hirdetések

A Real Madrid tovább így szeretné megünnepelni az újabb aranylabdás játékosukat, kár, hogy a pályán nem láthatjuk majd.

Sevilla

A Sampaoli mester, aki Lopeteguit váltotta a kispadon a Borussia Dortmund ellen elszenvedett 4-1-es vereséget követően még “ismerkedik” a kerettel. Irányítása alatt három döntetlent és egy győzelmet tudott összehozni a Sevilla.

Egyik mérkőzés sem bővelkedett gólokban, 1-1, 1-1, 1-0 és 1-1 volt az Athletic Bilbao, Borussia Dortmund, Mallorca és Valencia elleni mérkőzések eredménye.

A Real Madrid jobb formában van, mint a Sevilla, ám Benzema nélkül ismét nehezebb lesz nekik a gólszerzés.

A kezdő csapatokat a mérkőzés előtt egy órával hirdetik ki a vezetőedzők, valószínűleg Rodrygo helyettesíti majd a sérült Karimot, míg a másik oldalt Isco ismét a Bernabeu közönsége előtt játszhat.

Iscoval nem hosszabbították meg a szerződést az elmúlt idény végén, így talán benne éghet a bizonyítási vágy, hogy igenis “királyi” minőséget képvisel.

Egyéb hírek:

Borítókép forrás: REAL MADRID MIL GRAU Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .