Egy korszaknak vége – Élvezzük amíg tudjuk

ronaldo x messi

Tegnap Cristiano Ronaldo elárulta, hogy ez lesz az utolsó világbajnokság amelyen részt vesz, csakúgy, mint Leo Messi. A két sztár szinte egyidőben jelentették ki, hogy hamarosan szögre akasszák a stoplist.

Ronaldo: Még 2-3 idény van bennem

Piers Morgan rákérdezett, hogy meddig szeretné még rúgni a bőrt? Ronaldo elárulta, hogy még 2-3 idényt szeretne játszani, és 40 évesen visszavonulni. De persze, ahogy hozzátette, “az élet dinamikus, így bármi megtörténhet”.

Google_news_logo

Játszana-e egy csapatban Messivel? “Miért ne – bármi megtörténhet“, mondta Ronaldo.

Hirdetések

Piers Morgan továbbá felvetette, hogy mi lenne, ha Argentína és Portugália játszaná a világbajnoki döntőt, és az utolsó percben nyerné meg Portugália a VB-t Ronaldo góljával, beállítva a 3-2-es végeredményt, és Ronaldo pedig mesterhármast érne le.

Azonnal visszavonulnék – vágta rá Ronaldo.

https://twitter.com/078Yasser/status/1593351620330389504?s=20&t=AjQNQm6p20qzZYaTy8F7FQ

Ronaldo nagy tisztelettel van Messi iránt, olyan érzése van, mintha egy csapattárs lenne (talán nem így próbálja magát beverekedni a PSG-be?), viszont nem tartja olyan barátnak aki átjár hozzá vendégségbe.

A kettőjük közt lévő vacsora is elmaradt még, ám erre a karrierjük vége felé biztosan lesz még alkalom. 16 éve vannak a csúcson ezek a játékosok, és a versengés köztük rengeteg csodás (és szomorú) pillanatot okozott a futball szerelmeseinek.

Messi: Nem hiszem, hogy túl sokáig fogok még játszani

A Conmebol.com-nak adott interjújában elárulta, hogy valószínűleg ő is befejezi hamarosan a pályafutását.

https://twitter.com/Goat7ii/status/1593248015111725056?s=20&t=AjQNQm6p20qzZYaTy8F7FQ

A két sztár játékos így úgy tűnik a következő években végleg felhagynak majd a focival. A visszavonulásuk után pedig nem tudjuk még, hogy mihez fog kezdeni a két játékos.

Élvezzük még amíg tudjuk a játékukat, hiszen már nem sokat láthatjuk őket a pályán. Szerencsénkre egyikőjük sem küzd komolyabb sérüléssel. Az élet még közbeszólhat, ahogy öregedik a test, ám reméljük nem a kispadon fogják a következő éveket végigszenvedni.

További hírek:

Borítókép forrás: Cabine Desportiva

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .