Bemutatkozott Messi, augusztus 20-án lép pályára

messi inter miami bemutatkozas

Csodálatosan pezsgő volt a hangulat a DRV PNK Stadionban, amikor Lionel Messi, az argentin kapitány bemutatkozott az Inter Miami csapatában. Hatalmas tömeg jött össze, hogy köszöntse az új tagot.

A nagy izgalom néhány órával később lecsillapodott, Messi pedig Instagramon köszönetet mondott a rajongóknak és az előadóknak, akik a zápor ellenére is ott voltak. A posztjában közzétette a következő találkozó időpontját a szurkolóival.

Google_news_logo

Ez a dátum július 21., péntek, amikor az Inter Miami a Leagues Cup-on fog debütálni a Cruz Azul ellen, ugyanebben a stadionban. Amennyiben Messi nem lép pályára ezen a mérkőzésen, második esélye lesz július 25-én, kedden, az Atlanta United elleni másik J csoport mérkőzésen, szintén itt, a DRV PNK Stadionban.

Hirdetések

MLS debütálására azonban várnia kell augusztus 20-ig, amikor csapata a Charlotte FC-t fogadja, és megpróbálja megszakítani a bajnokságban tartó 11 meccses győzelmek nélküli sorozatukat.

Messi rajongói óriási várakozással tekintenek előre a következő mérkőzésekre. Bíznak benne, hogy a sztárjátékos új lendületet ad majd a csapatnak, és véget vet az eddigi győzelmi szünetnek. Az argentin szupersztár közösségi média bejegyzése nyomán a rajongók egészen biztosan számba veszik a naptárukat, hogy semmiképpen se maradjanak le a nagy eseményekről.

Messi átigazolása az Inter Miami csapatához számos új reményt és izgalmat hozott a klub számára. Az argentin klasszis, akinek játékát a világ minden tájáról követik, óriási rajongótábort hoz magával. Ezzel újabb lendületet ad a miami futballnak, és tovább növeli az MLS népszerűségét.

Várjuk a folytatást, és reméljük, Messi a jövőben még számtalan boldog pillanatot okoz a rajongóknak, új csapatával, az Inter Miami FC-vel!

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.