Real Madrid: Nincs ok a pánikra

real madrid - bernabeu

A Real Madridnál nincs pánik hangulat a csúfos 3-1-es vereség ellenére sem. A Barcelona nagyon könnyen legyőzte a hétvégén a királyi gárdát a spanyol Szuperkupa döntőjében. A 18 éves Gavi előbb gólt lőtt, majd gólpasszt is adott Pedrinek. Robert Lewandowski és Karim Benzema is betalált a mérkőzésen, ám mégis a két fiatal barcelonai középpályás volt a főszerepben.

A fiatal Gavi megkapta a meccs emberének járó díjat is, így nem csak, hogy ő lett a legfiatalabb El Clasico gólszerző, de a legfiatalabb aki gólpasszt adott, és meccs embere is lett. Valószínűleg nagy karrier áll majd a középpályás duó előtt Barcelonában. Jogosan láthatják bennük az emberek a Xavi – Iniesta páros utódját. A két középpályás főleg a második játékrészben nagyon szépen járatta a labdát, amit egyesek már XaviBall-nak neveztek el. Ez a Pep Guardiola féle Tiki-Taka “továbbfejlesztett” változata Xavi mestertől.

Google_news_logo

A Real Madridnál nincs pánikhangulat

A mérkőzésen mutatott gyenge teljesítmény miatt sincs egyenlőre pánik hangulat, Florentino Perez továbbra sem tervez téli igazolást. Ancelotti a mérkőzés után a következőket nyilatkozta: “A csapat megérzi ezt a vereséget, mert ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy megnyerjük a döntőket. De ennek ellenére ne aggódjatok, a Real Madrid mindig visszatér”.

Hirdetések

“A hibáink meghatározták a mérkőzés alakulását. Elpazaroltuk a labdákat, amiből két gólt is kaptunk, ez mindent megváltoztatott. Ez egy rossz meccs volt mindenki számára, ám nem a lelkesedésen múlt. Szerintem nincs ok azt mondani, hogy ez egy megalázó vereség volt. Néha nyersz, néha pedig veszítesz. Mi most kikaptunk egy meccsen a Barcelonától, mint ahogy ők kikaptak tőlünk a bajnokságban. Jobban játszottak, megérdemelték a győzelmet.”

“Hiányzott az intenzitás, és a csapat nem volt túl éles. Az első félidőben 25-ször adtuk el a labdát, az egy-egy elleni meccsen nem mutattunk nagy intenzitást, és sok párharcot veszítettünk el. Minden szempontból gyenge játék volt.” – tette még hozzá Ancelotti.

További hírek:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .