Cristiano Ronaldo lesz a csapatkapitány Messi PSG-je ellen

ronaldo lesz a csapatkapitany

Úgy tűnik, hogy Cristiano Ronaldo viseli majd a csapatkapitányi karszalagot a most csütörtöki barátságos mérkőzésen Messi ellen. Ronaldo nemrég szerződött Szaúd-Arábiába az Al Nassr csapatába, és letöltötte a két meccses eltiltását is, amelyet még az Angliában történt eset miatt szabtak ki rá.

Ronaldo azóta is keményen edz, hogy ismét top formába lendüljön, és bizonyítsa a világnak, hogy még nem szabad őt leírni. Biztosan a korábbi edzője orra alá dörgölné, hogy játszatnia kellett volna őt a Manchester Unitedben.

Google_news_logo

Január 19-én játszanak a csapatok egymás ellen

A barátságos mérkőzést Szaúd-Arábia, és Katar közti baráti kapcsolat építése reményében hozták létre. A szaúdiak az úgynevezett ‘All Stars’ csapatukat kívánják pályára küldeni, amely az Al Nassr, és az Al Hilal top csapatok játékosaiból fog állni. Így került végül a csapatkapitányi karszalag a frissen igazolt Cristiano Ronaldo karjára.

Hirdetések

A héten a francia válogatott és a Manchester United korábbi csillaga Eric Cantona állt bele CR-be. Véleménye szerint “ideje lenne elfogadnia, hogy már nem fiatal, és úgy is viselkednie. Ideje lenne felnőnie.”

“Két típusú veterán játékos van, az egyik minden meccsen játszani akar, mert még mindig azt hiszi, hogy 25 éves, míg a másik elfogadta, hogy már nem 25, és ott van, hogy segítse a fiatalokat.”

Ez is érdekelhet:

Borítókép forrás: Marca

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .