Marokkó Portugália esélyek és tippek – Ki jut tovább?

ronaldo a kispadon - 2

Minden bizonnyal Marokkó a torna meglepetés csapata, hiszen már a csoportkörben is olyan csapatokkal harcolt, mint Belgium és Horvátország. Mindenki meglepetésére csoportelsőként jutottak tovább, és a nyolcaddöntőben tizenegyespárbajban kiejtették Spanyolországot.

Portugália egy elég magabiztos játékot tudott felmutatni a tornán, annak ellenére, hogy a Ronaldo körüli botrányok és médiafelhajtás nem csillapodik. Szerencsére ezt (amennyire lehet) félre tudták tenni, és a nyolcaddöntőben kegyetlenül kiütötték Svájcot, a fiatal Goncalo Ramos révén.

Google_news_logo

Marokkó Portugália esélyek

A marokkói csapat két legnagyobb sztárja Hakim Ziyech és Achraf Hakimi, és mindkettő remek formában futballozik a tornán.

Hirdetések

Úgy tűnik Hakimi és Aguerd játéka kérdéses a marokkóiaknál, míg Nuno Mendes és Danilo fog hiányozni a másik oldalon.

A továbbjutásra ennek ellenére a portugál csapat az esélyesebb, már csak a gólgazdag játékát tekintve is. Ám nem kell messzire menjünk ahhoz, hogy olyan eredményt találjunk, ahol az esélytelenebb csapat jutott tovább.

Mi lesz Ronaldo sorsa?

Visszatér-e a portugálok legnagyobb sztárja a kezdőbe? És ha igen, milyen formában fog tudni játszani? Ezek a jelenlegi legfőbb kérdések a válogatott kapcsán.

A statisztikák szerint Cristiano Ronaldo az egyenes kieséses szakaszban még nem tudott gólt szerezni, így ezen a mutatón biztosan szeretne javítani a csatár.

Nincs harag a szövetségi kapitány és Ronaldo között

Nincs probléma a kapitányunkkal. Évek óta barátok vagyunk. Beszéltünk a meccs előtt, és nem volt problémája a döntésemmel. Ő egy példakép. – mondta Fernando Santos.

Ez is érdekelhet:

Featured image source: LiveScore Twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .