Népszerűsítsd a vállalkozásod a Newsportal oldalán – Küldj be cikket még ma

küldj be cikket - népszerűsítsd vállalkozásod

A vállalkozások életében nagyon fontos a marketing, és mint olyan a vendég cikkek írása, pr cikkek és egyéb sajtó megjelenések igazán népszerűek. Nem csak jó érzés egy egész világnak elmondani, hogy épp milyen fejlesztésen keresztül ment végbe a vállalkozás, vagy milyen új terméket sikerült a piacra dobni, de a márka népszerűsítése miatt is nagyon fontos ez. Küldj be cikket a Newsportal oldalra, ahol ráadásul most ingyenesen publikáljuk azokat.

Ezért jó dolog a cikk beküldés

Ahogy a felvezetőben már írtuk, egy kis és középvállalkozás (akár szabadúszó egyéni vállalkozó) esetében minden ingyenes marketing lehetőséget meg kell ragadni. Manapság egyre kevesebb ilyen platformot lehet már látni, így jó döntés lehet kihasználni a Newsportal által kínált lehetőséget.

Google_news_logo

A legtöbb vállalkozó megelégszik a social médiában megosztott tartalmakkal, ám ezeknek az elején kisebb hatása van, főleg ha nem rendelkezünk még nagyobb követőbázissal.

Hirdetések

A vállalkozások zöme tehát egy idő után rájön, hogy valami “időtálló” megoldás kellene, így jut eszükbe (vagy hallanak) a keresőoptimalizálás, linképítés. Viszont bekerülni a nagyobb hírportálokba rengeteg pénzbe kerülne. Ráadásul a SEO ügynökségeknek kifizetett pénz is elég magas lehet.

Ezt a cikket olvastad már? Hogyan segíthet egy SEO szabadúszó a KKV-nek?

Csak egy jó cikk kell

Amennyiben elgondolkodtál a cikkünk alapján, hogy a Newsportal oldalon népszerűsítsd a vállalkozásod, akkor várjuk e-mailben a cikkedet. Legyen legalább 500 szavas, és például mutasd be a céged legmenőbb termékét. A PR cikk linképítés segíthet megemelni a weboldalad olvasóinak számát.

Weboldalunk szerencsére már a Google News-ba (Google Hírek) is bekerült, így ott is sokan rátalálhatnak a cikkedre. Ez az oldal nemrég indult újra, korábban angol nyelvű hírportál volt, de a kiemelkedő linkprofilja miatt érdemes lehet számolni vele a jövőben.

google news approved site

SEO szakember vagy?

Voltak már korábban is kérdések arról, hogy ki hány publikációt küldhet be, ezért most erről itt is szeretnék válaszolni. Ha SEO szakember vagy, és több vállalkozásnak szeretnéd beküldeni a cikkeit sem gond. Viszont egy vállalkozásról egyenlőre csak 2-3 cikket küldj be.

Ezekben a cikkekben 2 linket biztosítunk, így növelve ügyfeleid linkprofilját. Keress minket bizalommal, igyekszünk a lehető leggyorsabban feldolgozni a beküldött cikkeket. Választhatsz akár .com-os linket is erről az oldalról. Linképítés ingyen? Ezzel a két oldallal már el tudsz indulni.

Néhány példa:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .