Megkezdődött a jegyértékesítés a Szoboszlai Live! közönségtalálkozóra

szoboszlai live

Megkezdődött a jegyértékesítés a Szoboszlai Live! közönségtalálkozóra, amely május 30-án kerül megrendezésre a Budapest Sportarénában. Az esemény lehetőséget ad a focirajongóknak, hogy találkozzanak Szoboszlai Dominikkal és a magyar válogatottal. Az interaktív talkshow keretében a közönség betekintést nyerhet Szoboszlai karrierútjába Salzburgtól Liverpoolig, a sportoló szemszögéből.

Az esemény célja, hogy inspirációt nyújtson a fiataloknak, bemutatva, hogy szorgalommal és odaadással bármi elérhető. Szerepelni fog Szoboszlai Zsolt, aki a kezdetekről és nevelőklubjáról, a Főnix Gold FC-ről beszél, továbbá Esterházy Mátyás és Marco Rossi is megosztják gondolataikat. Az eseményen lehetőség nyílik a magyar válogatott tagjaival való találkozásra is.

Google_news_logo

A jegyárak 10-30 ezer forint között mozognak, a legdrágább jegy, amely egy exkluzív Meet&Greet eseményt is magában foglal, 150 000 forintba kerül. A 16 év alattiak csak felnőtt kíséretében vehetnek részt az eseményen. A Szoboszlai Live! bevételeinek egy részét jótékony célokra ajánlják fel, összesen 30 millió forintot hátrányos helyzetű fiatalok támogatására.

Hirdetések
Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.