Messi, ideje felébredni! Kikezdte a világbajnokot a francia sajtó

messi kritika

A PSG csalódást keltő 1-0-ás vereséget szenvedett a Rennes otthonában. Kezdőként lépett pályára a friss világbajnok Leo Messi, és Neymar is. A második félidőben pedig a szabadságukról visszatért Achraf Hakimi és Kylian Mbappé is beállt, így teljes sztárparádét sorakoztatott fel a párizsiak vezetőedzője Galtier.

Nyert a Rennes

A mérkőzést a 65. percben Hamari Traoré döntötte el. Ha a kaput eltaláló lövéseket nézzük, akkor is fölényben volt a hazai csapat, hiszen ők hat alkalommal, míg a sztárokkal teletűzdelt PSG egy alkalommal találták el a kaput. Egy Messi – Neymar – Mpabbé triótól azért többet várna a futballközönség. A kékeknél Marquinhos és Ramos is a védelemben volt, míg a kapuban az olasz óriás Donnarumma állt, aki továbbra is potyogtatja a gólokat. Igaz, a PSG 19 fordulót követően 48 rúgott és 14 kapott góllal vezeti a bajnokságot. Ám ez a vereség közelebb hozta a Lens-t is, akik már csak 3 ponttal vannak lemaradva, míg a harmadik helyezett Marseille 42 ponttal rendelkezik. Ha továbbra is pontokat hullajt a PSG, akkor izgalmas lehet a tavasz.

Google_news_logo

A francia sajtó kikezdte Messit

Az RMC Sport azt írja: “Egy nagyon jó fél szezonon van túl Messi, hiszen készült a Világbajnokságra, de ennek már vége!”

Hirdetések

A L’Equipe mindössze 4-esre értékelte az argentin csillag teljesítményét, ami megkongathatja a vészjelzést.

“Nem láthattuk tőle azt a vagány játékot, mint a vb-n, igaz sokat dolgozott a mezőnyben és labdákat szerzett, ám azokat rendre el is adta”.

Ez is érdekelhet:

Borítókép forrás: Football Tweet ⚽ twitter

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .