Ronaldo két gólt rámolt be a PSG-nek egy félidő alatt

cristiano ronaldo a psg ellen ket golt lott

Kis csúszással ugyan, de elkezdődött a barátságos mérkőzés a PSG és a szaúdi bajnokság válogatottja között. Mindössze 3 percet kellett várni az első gólra, amely Messi révén érkezett. Ezután viszont beindult Cristiano Ronaldo is, és egy tizenegyes góllal egyenlített.

Gólok

A 39. percben Bernat kapott piros lapot, így mehetett zuhanyozni. Nem sokkal később Mpabbé adott gólpasszt Marquinhosnak.

A félidő vége pedig igazán érdekesre sikeredett, ugyanis a 45+3. percben Neymar büntetőt hibázott, majd három perccel később Cristiano Ronaldo megrúgta saját maga és csapata második gólját.

Hirdetések

Kezdőcsapatok:

PSG: Navas – Bernat, Ramos, Marquinhos, Hakimi – Sanches, Ruiz, Soler – Mbappe, Messi, Neymar

Al-Hilal és Al-Nassr: Al Owais – Al Ghannam, Jang, Al Boleahi, Abdulhamid – Martinez, Al Khaibari, Luiz Gustavo, Al Dawsari – Marega, Ronaldo

Második félidő

A fordulás után, az 53. percben Sergio Ramos szerezte meg a PSG 3. gólját Mbappe passzából, majd három perccel később Jang Hyun-Soo egyenlített. Úgy tűnt tehát, hogy fej fej mellett haladnak a csapatok a gólgyártásban.

Nem sokkal később, a 60. percben Kylian Mbappe értékesített egy tizenegyest, ismét vezetnek a párizsiak.

A 61. percben lecserélték Cristiano Ronaldot a hazaiak, valamint Neymart, Mbappét, Navast, Ramost, Messit és Hakimit a vendégek. A sztárparádénak így tehát vége lett. Ám a csereként beállt Ekitike megrúgta a PSG 5. gólját.

A hosszabbítás utolsó perceiben még lőtt egy gólt a szaúdi válogatott Talisca révén.

A végeredmény így 4-5 lett, egy igazán gólgazdag találkozót láthattak a nézők. Megérte vajon 1 milliárd forintot fizetni a VIP jegyekért?

Olvasd el ezt is:

Hirdetések
NewsPortal

NewsPortal

A NewsPortal igyekszik izgalmas témákkal szórakoztatni olvasóit. A portál mindazonáltal elfogad cikkeket különböző szerzőktől is. Olvass minket továbbra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .